torsdag 20 januari 2011

21.22

Taken i matsalen och köket är nu målade! Imorgon målas även väggar och lister, sedan är det dags för vardagsrum och sovrum... därefter hallen! Kommer att bli så fint här!

Idag tränade jag för tredje gången denna veckan. Körde crosstrainer igen, trivs med den och jag svettas så det droppar från mig. Härlig känsla! Körde första 25 minuterna på motstånd 40 och 125-130 steg i minuten, efter 25 min ökade jag motståndet till 45 och körde med lika många steg i minuten i 20 minuter till! Jobbigt faktiskt, men med rätt musik i lurarna så går det riktigt bra. Vissa låtar ger mig en "jävlar anamma" känsla och då kan ingenting stoppa mig!!! Längtar redan till imorgon när jag får gå dit igen och svettas!

Imorgon kväll firar vi Fredriks farbror Günther som fyller år! Buddha är redan hemma hos sin tjej Inca och ska med henne och hennes husse och matte till deras lantställe!

Han ska vara där hela helgen. Bra, för då kan vi röja här hemma utan att tänka på promenader och sådant!

Nu gick Fredrik och la sig för kvällen... klockan är ju ändå ganska mycket... 21.22... här sitter jag pigg som en mört och vill inte sova... typiskt!

Happ... ok... hörs

Fest på BEE i helgen:

FREDAG på BEE

LÖRDAG på BEE