torsdag 10 mars 2011

VILL HA!

ÄLSKLING!

Jag vill ha en sån här...Worlds BIGGEST Schlager After Party 12/3

På lördag ska jag DJ:a på
"WORLDS BIGGEST SCHLAGER AFTER PARTY"
på Café Operas övervåning Operaterrassen.

MEN - jag kommer inte att vara ensam.
Två av sveriges hetaste DJ:s spelar också, DJ Inca & DJ Pamela.

...men jag tror att de flesta kommer för att det erbjuds en jäkla massa bra uppträdanden!

Kolla in det här...

CHARLOTTE PERRELLI
Sveriges schlagerdrottning no 1?
Hon kommer att framföra sina "Take me to your heaven" och "Hero"!

FRIDRIK ÓMAR
Tävlade för Island i Eurovision samma år som Charlotte tävlade med Hero. Fridrik och hans syster Régina kallade sig för "Euroband" och tävlade med superhitten "This is my life" (som för övrigt har den roligaste videon jag sett)!

LINDA PRITCHARD
Tävlade redan 2010 med låten "You´re making me hot hot hot" men gjorde en ännu större succé i årets Melodifestival med "Alive" som gick till Andra Chansen. Många jämför Linda med Celine Dion...

SIMON FORSBERG
2010 års vinnare i tävlingen "MR GAY SWEDEN", men han är inte bara snygg, han sjunger som en Gud! Han jämförs med stora svenska artister som Peter Jöback, Sonja Aldén... I årets Melodifestival framförde han Kempe-balladen "Tid att andas".

LINDA SUNDBLAD
Tidigare sångerska i "Lambretta". Varit nominerad till en grammis. Gjort musik ihop med Max Martin... en erkänd sångerska. I år uppträdde hon med en riktigt bra partylåt i Mello, "Lucky you", som förtjänade en mycket bättre placering!

Vad sägs om detta?

Jag säger så här:

En fest man inte bör missa om man är i, eller i närheten av, Stockholm!
Förköpsbiljetter finns på Torget, men man kan köpa i entrén också!

Är du i Göteborg på lördag?
Var inte ledsen... kolla här:
Henrik Fexeus Sinnescirkus


Igår var jag med kusinerna Anna & Jakob och morbror Lars på Lorensbergsteatern på Henrik Fexeus Sinnescirkus. Det var nog den mest otroliga upplevelsen jag varit med om!

Jag kan inte förklara i text hur det var, men det handlade mycket om de val vi gör, som vi tror är medvetna men egentligen helt omedvetna och att ingenting egentligen är en slump.

Henrik Fexeus sysslar med psykologiska illusioner, tankeläsning och paranormala krafter. Saker jag trodde var ren bluff (vilket det kanske är) - men jag är helt tagen av denna föreställning!

Dessutom blev jag och Anna  delaktiga i föreställningen på scen... haha Anna såg ut att trivas som den lilla teaterapa hon är (PRECIS som mormor/farmor var!)

Det finns EN chans till att se den. 16/3 går sista föreställningen på Lorensbergsteatern och jag rekommenderar ALLA att se detta. När ni har sett den så förstår ni vad jag pratar om!

Här kan man boka biljett: http://www.lorensbergsteatern.se/forestallning.asp?IDevent=60

TACK Lars för denna presenten! Den gav min hjärna ett och annat att tänka på!