fredag 22 maj 2009

Nu har jag röstat!

Nu har jag varit och förtidsröstat till EU Parlamentet. Gick till Elsa (som jobbar på Gossip ni vet) för hon jobbar med förhandsröstningen på Landala Torg. Öppet 10-18 måndag-fredag, öppet på lördagen också men kommer inte ihåg tiderna... och stängt på söndagarna!

Djuren måste få drägligare liv... Öka kontroller av djurtransporter och djurhållning!

Jag är ju ganska ointresserad av politik, så jag har grubblat en del på hur jag ska rösta, för jag tycker att alla ska utnyttja sin rösträtt! Det är viktigt!

Jag kom fram till att jag måste rösta på den person som arbetar hårdast med det som ligger mig närmast hjärtat. Djur, miljö och klimat!

Fjädrar plockas från levande gäss... fy fan vad vidrigt!

Jag kollade upp en del, och många arbetar med klimatfrågorna. Jag har sett Marit Paulsen en del på TV, gillar henne, en ganska sympatisk gammal tant tycker jag... dessutom kämpar hon för djurens rätt, jordbruket och klimat! Perfa!

Katter som sitter ihopträngda i en bur i väntan på att bli flådda, så någon kan få en fin jacka t.ex...

Min röst gick alltså till tant Paulsen. Hoppas inte jag röstade helt korkat, men tanten verkar ganska bestämd och jag har liksom fattat tycke för henne... Go Marit!

Marit Paulsen kämpar för att djur ska få vara djur och att fossila bränslen ska användas mer och mer...

Läs om Marit´s syn på dagens hundavel HÄR

Share/Save/Bookmark

Dagens YouTube klipp

Klämdag?

Nä, tror inte det... klämdagar, helgdagar och semester är inget för mig... har inte tid med det! Nä, jag jobbar istället!

Ikväll öppnar vi klockan 18 och stänger 03.

Igår var det helgdag, Kristi Himmelfärdsdag, då var det lite stressigt i baren kan jag säga, servera gäster och vara DJ samtidigt... men det gick bra! Det var en hel del folk på Gossip igår, som vanligt fantastiska gäster!

När vi stängde klockan 01 gick vi (jag, Fredrik & Jessica) till Lounge(s). De har en bra takterrass med bar och tak över, så vi inte blev blöta, men det jag gillar är att man står i en bar, utomhus och kan ta en cigarett till sin öl... Jag feströker ju kan man säga. Har i princip slutat röka annars... men till en öl är det gott! =) Kanske borde sluta dricka öl då.... men va tusan, man lever bara en gång, då vill jag dricka öl och röka ibland!

Efter Lounge(s) gick vi till Tintin, caféet som har öppet dygnet runt, och käkade lite nattamat, sedan hem till Buddha och tog ut honom på en promenad.

Har jag precis snackat med mamma & pappa i telefonen och bestämt att jag ska åka ner till Karlskrona och Knarrholmen på söndag. De har byggt ut en stuga på tomten, så jag ska vara lite macho och måla och fixa... ska bli kul. Fredrik måste jobba, så det blir jag och Buddha som åker. Kommer väl hem på tisdag eller onsdag igen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag försöka få upp Fredrik ur sängen...

Vi ses på Gossip ikväll!!!

DELA GÄRNA MED DIG AV MIN BLOGG:
Share/Save/Bookmark