lördag 18 april 2009

Missa inte Cunigundas DRUGBINGO 17 Maj!

Cunigunda med Leo B i spetsen har DRUGBINGO på HBT-festivalens avslutningsfest 17/5 på Valand! Köp biljett snarast - HÄR


Hittade denna fantastiska bilden på Leo Berglund & Cunigunda! Roligare, galnare och knäppare får man leta efter! 17 maj kommer dessa tre tantclowner till HBT-festivalens avslutningsfest som hålls på Valand. Har SJÄLVKLART redan skaffat mina biljetter - att se detta är verkligen ett måste! De uppträder med sin drugbingo på Stockholm Pride varje år och det är väldigt uppskattat. Det går alltså ut på att man köper en bingobricka och dessa tanter delar ut vinster och kommentarer enligt eget tycke och smak... Kan tillägga att dagen innan avslutningsfesten, alltså lördagen 16 maj kommer LEO B att gäst-DJ:a på Gossip!!! =)

Ikväll på Gossip:

Öppet 18-03

DJ Aron

FRI ENTRÉ

Ålder 23

Öl, vin & cider från 29 kr HELA kvällen!

Cool bil!

Nissan Figaro -91

En stammis parkerade sin lilla pärla utanför Gossip igår. Visst är den cool?! Det är en jubileums upplaga från Nissan. I Sverige finns 3 st exemplar och i hela Europa ca 300 ex. Mats, ägaren, kallar bilen för "Lill Prinsen"...

Var tvungen att ta ett kort och visa er den. Håll koll på TV, ett reportage om just denna bilen kommer inom kort, kommer bara inte ihåg vilket bilprogram det var i... hmmm...

Passa på att kolla in Mats´ hemsida också! Han målar skitsnygga tavlor!

Kolla HÄR

BÖGJÄVEL!!!

Fredagskvällen började lugnt och stillsamt, perfekt för mig att pyssla och fixa i ordning i baren innan alla gästerna kommer. Då kommer en kille in och beställer en öl. Inga problem. Vi småpratar lite medan jag fixar i baren. Efter en stund kom ett par in, en kille med sin flickvän. Jag ser på dem att de druckit en del, men jag känner igen killen sedan tidigare och de verkar trevliga... ack vad man kan bedra sig... när killen ska betala sin öl och sin flickväns cider så går inte kortet igenom - vilket betyder NO CASH!

Han hade tillräckligt med kontanter på sig. Snart sätter de sig vid den ensamma killen som dricker sin öl och börjar ställa en hel del konstiga frågor om homosexualitet bl.a. Jag lyssnar medan jag putsar flaskor. När den ensamma killen går på toa hör jag paret tissla och tassla om att de nog kan lura av honom lite pengar - då spetsade jag öronen och ville hitta ett passande tillfälle att be dem gå ut.

Ensamma killen kommer tillbaka, paret småtjafsar hela tiden, och då ser jag mitt tillfälle - jag säger till paret "Ni kan tyvärr inte sitta här inne och bråka, det får ni göra någon annanstans, därför ber jag er att gå härifrån."
Killen ber om ursäkt men hans tjej säger "Vaddå, vi får väl för fan prata om vad vi vill, eller passar det inte bögar att vi bråkar, det gör man kanske inte om man är bög eller?" Jag spänner ögonen i henne och ber henne upprepa vad hon just sagt, då får jag ett intelligent svar "BÖGJÄVEL! DRA ÅT HELVETE!" - Där gick hon LÅNGT över gränsen... då tog jag hennes ciderflaska, hällde ut den i vasken, hon skulle precis slå mig med öppen handflata och jag fick tag i hennes pekfinger, i en bråkdels sekund tänkte jag "Ska jag? Ska jag knäcka hennes j-vla finger!!!???" men jag sansade mig, släppte hennes finger och sa "Du din j-vla fi--a! Ut härifrån med en gång!!!" (många fula ord, förlåt mamma!!), då blev hennes kille arg - men inte på mig, utan på henne för vad hon precis sagt, så han föser ut henne ur lokalen, jag går efter för att se så att de inte förstör något utanför, jag ser dem gå mot Chez Amiz (en krog ca 100 m från Gossip), jag sprang raskt dit, berättade för vakterna vad som hänt och de blev genast portade där.

Jag var skakig en stund efteråt... man blir förvånad att det finns så stora idioter. Hon såg nog alla homosexuella män som hot... det förstår jag, för hon var ful och hade gräsliga kläder på sig, hon ville nog ha känslan för mode och skönhet, precis som vi bögjävlar har!!! haha Subba!


Miss Fluffy & Tom var på Gossip

TACK OCH LOV så fortsatte kvällen så som det brukar! Underbara gäster och bra party! Ikväll jobbade en ny kille i baren, John - han gjorde ett bra jobb, honom får ni ser mer av.... =)

Jag spelade musiken, det verkade uppskattat i alla fall... roligast var när jag spelade arabisk musik och en gäst gjorde ett magdans nummer!!! Underbart!

Eftersom det var ganska mycket folk ikväll så lär morgondagen bli fullt! Lördagar är alltid mycket mer folk än fredagar...

Nu ska jag snart slejfa. Natti natti!