tisdag 19 januari 2010

DAGENS BILD - VÄRLDENS FINASTE HUND

Tog denna bilden på Buddha i somras när vi var på Björkö och solade och badade.

Han är verkligen världens finaste, bästa och gosigaste hund!!!

Share/Save/Bookmark

Tråkigt utan kommentarer...

Är det någon som läser min blogg? Ser att jag har bra med besökare, men väldigt få som kommenterar inläggen... tråkigt...

Share/Save/Bookmark

Lite tankar...

Sitter i soffan med min MACBOOK PRO i knät... inte alls trött. Fredrik gick och la sig för säkert en timme sedan.

Konstigt, har försökt att få tillbaka en normal dygnsrytm, men det är inte så lätt efter att de senaste 5 åren jobbat natt varje dag.

Klockan är snart tjugo i ett. Fortfarande ganska tidigt. Brukar kunna somna framåt 2-tiden. Har försökt att gå upp vid 7-8 men det är ju näst intill omöjligt! 9-10 är mer lagom för mig...

Nu har jag och ägarna till Bee, Ulf & Sten, slutit ett avtal som innebär att jag kommer att jobba med BEE nästan på heltid. Jag ville inte riktigt jobba heltid så vi bestämde 80%. PERFEKT!

En del har frågat om det kommer att bli Club BarBee även på fredagar och jag kan säga att det inte kommer att bli så - BarBee kommer även i fortsättningen att vara på lördagar.

Min tanke är dock att utöka öppettiden på fredagar och erbjuda en fredagspub. Ett ställe man kan gå till, dricka lite drinkar, vin eller öl ända in på småtimmarna, ingen stress att det MÅSTE bli party... men med god dricka, en bra DJ och roligt folk så KAN det ju ändå bli så, men visst är det roligare att festa spontant än att stressa fram det...?

Nog om jobb...

Är det någon som är intresserad (seriöst alltså och endast seriöst) av en Grand Danois?
Han är ca 1 år ung, fortfarande valpig men mycket trevlig, positiv och glad. Han är "harlequin" färgad, dvs. vit med svarta fläckar och ser ut som en kalv... han väger bort mot 80-85 kg.

Har en god vän som eventuellt måste göra sig av med honom ganska omgående. Det som söks i så fall är någon med hundvana, inga småbarn (eller planer på småbarn de närmsta åren) och ingen lägenhet helst. Kontakta mig på min mail om du är intresserad: markus@beebar.se

Snart är det dags för gaygalan i Stockholm! Jag har varit på galan 3 gånger förut. Första gången 2005 då min & Joakims klubb "Lollypop" var nominerad till Göteborgspriset. Det var en lördagsklubb vi hade på Gossip. Senare drog jag igång med Gossip på heltid och 2007 var vi nominerade till Årets Gayställe - likaså 2008. Båda åren var vi där och tog emot priserna för årets gayställe och göteborgspriset. Första krogen utanför Stockholm som vunnit detta pris!

Den stora skillnaden nu och då är att när Gossip var nominerat fick vi betala resa, boende, mat, biljett till galan själva - i år när BEE är nominerat till Göteborgspriset så bjuder krogen personalen på resa, boende, mat och biljetter till galan! Har jag sagt att vi har världens bästa chefer???

Ska bli så jävla roligt och vi har hyrt en stor buss med plats för 70 pers. Det finns många platser kvar om någon känner för att åka med! Vi åker 31/1 och åker hem 2/2. Bussbiljetten kostar 450:- om du vill åka tur och retur, vill du bara åka en väg så kostar det bara 250:-! Meddela mig om du vill åka med! Jag ska vara reseledare - allsång, musicquizz, frågesport, bingo mm utlovas! Mr Tony är chaufför... =)

Gott folk, har ni orkat läsa ända hit så rekommenderar jag er att skaffa ett liv. Hur orkade du?

God natt och puss! /Markus

Share/Save/Bookmark