torsdag 16 september 2010

ULLARED

Idag var det dags - jag åkte med min kusin till Ullared!

Jag har bara hört folk prata om det och sett programmet på TV och väntade mig därför det värsta, men sanningen är den att det var riktigt bra där!

Jag fyndade lite prylar till Buddha - tuggben, grisöron, bajspåsar mm... Dessutom har Gekås i Ullared skapat lite egna kollektioner med varor, en serie som kallas "Kjell Collection" och en med Morgan som frontfigur. Jag köpte en "Min egen matlåda" med en bild på Morgan på framsidan till Fredrik... han kan väl börja med matlåda tycker jag... hahaha

Det största nöjet under dagen var dock att få spendera den med Anna, min kusin, och hennes 14 månader gamla son Matisse. Jag kan inte räkna antalet äldre damer som kom fram till mig och Matisse, de pratade mest om sina egna barnbarn men även om hur kul det måste vara för mig med en så vacker son... Önskar att det var min son, han är sååå fin, men efter tredje gången orkade jag inte förklara att jag inte är pappan och bara log istället. En vacker dag kanske jag står på Ullared, eller på NK, med min egen lille son eller dotter - man kan ju alltid hoppas!

Fyndade lite annat också... en PERFEKT födelsedagspresent till min brorson som fyller år om en dryg månad, även ett par joggingbrallor till mig själv och en hemma t-shirt + lite annat smått och gott...

Vill dit snart igen... men jag skulle nog rekommendera dig som ska dit att åka på en vardag. Kan tänka mig att helgerna är galna... bara idag var det full parkering, men ändå snabba kassor och gott om utrymme där inne.

En pigg Matisse på väg in i Ullared...

...och en mycket trött liten gosse på väg hem igen! Sötast i hela världen!!!