lördag 4 april 2009

Öjöjöj...

...det var banne mig skönt!!! 1½ timma i Delsön - Buddha & jag i rask takt, svetten lackade i pannan ska ni veta!

Med siktet inställt på att loosa några gram genom att gå extra fort så knatade jag på så gott jag kunde... vad jag inte tänkte på var att café Lyckan ligger vid slutet av rundan... vad gott det är med varm choklad och våffla med grädde i solen...

Får nog ta en runda imorgon igen... oops...

Medelålders kvinnor på krogen


Vad är det värsta som finns när man jobbar på krogen?

SVAR: Fulla medelålders kvinnor som efter 10 glas vin glömmer bort att de är 20 år för gamla och att jag är bög. De sitter (i bästa fall) och ler "charmigt" med sina lila rödvins-tänder och sluddrar något obegripligt som man efter ca 5 "Va?" kan tyda till "Du är så himla söt, får inte du ta en drink och dansa lite?"

Till en början så biter jag ihop och försöker vara trevlig och käck, men det är fanimej inte det lättaste! Vad har de på en gaybar att göra undrar ni då? Jo, de är ju frisörer hela bunten (5 st - låter som 15) med sin homosexuelle frisörkollega och eftersom det är fredag har de ju hunnit dricka vin sedan klockan 15, för varje fredag bjuds det på vin på salongen förstår du...

Innan Peter Paris kom för att vara DJ så spelade jag musiken, då börjar tjatet från dessa ungdomliga 55 åriga kvinnorna med fönade frisyrer i olika kulörer "Har du något med Bon Jovi?" eller "Kan du spela lite dansmusik?"... pust... Jag förklarar att det kommer en DJ snart så då kan de önska musik, men det glömmer de fort och tjatet är igång igen... När Peter ÄNTLIGEN kom för att spela så började en av kvinnorna (som pratade så högt att det skar i mina öron och jag trodde hon svalt en högtalare) att önska en massa skitmusik och Peter sa nej, vad säger tanten då??? Vad säger hon??? "You fucking idiot" sa hon! VUXEN MÄNNISKA! Då tog jag tillfället i akt och skällde ut henne efter noter "Sa du precis fucking idiot till någon i personalen här? Ska jag komma till din arbetsplats och kalla någon för fucking idiot tycker du? Är det OK?" Hennes mycket INTElligenta svar var "Men jag tycker han har tråkig musiksmak". Jamen då så, då är det OK... eller? Hon fick genast ta sitt feta ar-le och lämna stället.

Nä, tvi och blä för ohyfsade fyllekärringar som inte kan bete sig! Undrar om deras barn skulle vara stolta över dem? Det tror inte jag... Jag skulle rekommendera dem att gå på PALACE istället, där finns en massa straighta män i deras ålder som de kan flirta med istället - där slipper de säkert betala för sin egen dricka också.

Oj, det var skönt att skriva av mig lite aggressioner faktiskt, nu kan jag sova gott!

Tack alla som var på Gossip och förgyllde kvällen!