onsdag 19 maj 2010

Buddha luktar vårblomma

MMmmmmmmm.... Buddha luktar så gott!!! Han är nyduschad med både schampo och balsam... doftar som en vårblomma!!! Kan inte sluta lukta på honom, lille gossevovven!!!

Share/Save/Bookmark

Denna KAN gå bra i Oslo...

Frankrike skickar i år en låt som också representerar landet i fotbollssammanhang... en låt jag rent av HATADE i början... jag börjar ändra mig... den hör till en av mina favoriter och får gärna vinna för min del... Inget musikaliskt underverk eller något extravagant men en låt som drar igång ALLA!

Jag har spelat många av årets bidrag när jag DJ:at på olika ställen, det är ingen som utmärker sig speciellt mycket men när man spelar "Allez, Ola, Olé" hoppar och skriker alla trots att de aldrig hört låten förr... den kan överraska i Oslo, kom då ihåg att jag sa det redan nu!!! =)

Varsågoda - Jessy Matador med "Allez, Ola, Olé" för Frankrike i Eurovision Song Contest Oslo 2010:


Share/Save/Bookmark

Längtar...


Vad hände!? Över 20°C ute både igår och idag!!!

Nu längtar jag hem till mamma, pappa & Knarrholmen så det nästan gör ont!

Tänk att vakna ganska tidigt i stugan som ligger max 3 meter från vattnet... höra sjöfåglarna utanför fönstret... Stiga upp och gå ut på verandan och sätta sig där och käka frukost, eller kanske på bryggan samtidigt som man doppar fötterna i vattnet... Ååååååå vad skönt!!!!

Kunna gå barfota och inte behöva fixa håret... bara vara... Buddha gillar att vara där också, han brukar lägga sig på gräset i solen och där ligger han nästan hela dagarna... lathund...

Men tiden går fort och i sommar ska jag ha smesetser... nej, smerester, fan det var så längesedan så jag kan knappt stava till det... SEMESTER!!!! Vi åker dit redan till midsommar och tänkte stanna där ett tag... pyssla i stugan, sola, bada, grilla, umgås med mina päron... NJUTA!

GUD vad jag längtar!!!

Share/Save/Bookmark