torsdag 7 maj 2009

Ingen glamour...

Ingen glamour i mitt liv... jobb och slit... och nu lagar jag middag, ja, ni läste rätt - JAG lagar mat... står i ugnen as I write... Fredrik är på någon utbildning och slutar 16, då ska jag ha maten på bordet när han kommer hem... det blir "Lasagnette" - inte så värst krångligt, men för att vara jag så är det VÄLDIGT avancerat.

Hoppas det blir gott...

ADAM! KOM HEM!

Pust, stånk, stön...

vad jobbigt det blev när Adam åkte till Rhodos för att jobba över sommaren... hade ju vant mig vid att han alltid jobbade, ställde upp - jag visste liksom att han alltid gjorde sitt allra bästa och verkligen älskade att jobba på Gossip - för att inte tala om hur mycket alla gästerna älskade honom! Pratar om honom som om han gått bort, men han är ju bara på säsongsarbete i Grekland för tusan...

I alla fall så blir det en massa pusslande för mig att hitta BRA personal till baren. Har en spjuver som ska provjobba på fredag - Max heter han... spännande... på lördag kommer Victoria att jobba - hon som jobbade varje helg förr! JÄTTEKUL! =)

Har ytterligare en kille som ska provjobba, Vlad, en trevlig prick! Vi ska bestämma i veckan eller nästa vecka när han ska jobba...

Saknar ändå Adam...

Ja, ja... nog om det! Igår var det i alla fall en bra kväll på Gossip! Bra med folk och glad stämning! Efter stängning gick jag, Fredrik, Elsa, Johanna & Peter till GLOW på Avenyn. Mycket folk och grym musik!

Ikväll kör vi extra mycket schlager! Öppet 18-01 - ålder 20!!!

Peter, han sjöng och dansade som en vilde!

Peter & Elsa

Johanna & Fredrik

Baren på Glow är snygg

Bra DJ:s, grym musik och mycket folk = PARTY!