onsdag 8 juli 2009

Tror ni det räcker med 1000 schlagerlåtar?

Ska ju vara DJ på Schlagerterrassen på den stora festen på Kajskjul 8 på lördag... har omkring 1000 schlagerdängor, bra och dåliga, tror ni det räcker?

Dessa uppträder på lördag!

Fridrik Ómar

På lördag uppträder han på Kajskjul 8 i Göteborg. Fridrik har tävlat ett flertal gånger i den Isländska uttagningen till Eurovision Song Contest, förra året tog han sig, tillsammans med sin syster Regina, som bandet Euroband, till den stora finalen i Belgrad där de placerades på en 14:e plats med låten "This is my life".
I år körade Fridrik bakom isländskan Yóhanna som kom på en hedrande andra plats med låten "Is it true" i ESC 2009.

Fridrik är i Göteborg redan på fredag och kommer att festa på Gossip. På lördagen uppträder han som sagt på Queer vs Zapphobar´s SOMMARFEST på Kajskjul 8. Även systrarna Lili & Susie kommer att stå på scenen - de behöver nog ingen närmare presentation, men de gjorde comeback i årets Melodifestival med låten "Show me heaven". Kända från det glada 80- & 90-talet med låtar som "Oh mama" och "What´s the colour of love".

Biljetter kan köpas på Gossip, Parkgatan 13 (från kl 20) för 140:- eller i entrén på Kajskjul 8 på lördag och kostar då 180:-!

Klicka på länkarna (rosa markeringar)!

Islands bidrag i Eurovision Song Contest 2008: