måndag 17 maj 2010

Mingelbilder från REKORD kvällen på BarBee

I lördags var det helt galet mycket folk på BarBee! Roligt! Fullt både inne och ute. Fler mingelbilder finns i facebookklubben CLUB BARBEE

Foto: Jonas Edvardsson

Mariette Hansson med vänner

Jag & Tom i en av sittsäckarna på uteserveringen

Fredrik med Annika & Maria

Darren & Emil

Martin & Glenn


Tom & Jonas

Mariette´s söta flickvän med kompisar

Jonas med kompis

DJ Aron & Luis

Elias med kompis

Vackra Linda (t.h.) med snygga kompisar

Share/Save/Bookmark

Över 100 personer gick med BEE i Regnbågspromenaden!

I lördags kväll fick jag ett samtal ifrån en av de ansvariga för Regnbågsparaden som undrade hur många jag trodde vi skulle bli som skulle representera BEE i paraden, jag svarade att jag skulle tro ett 30-tal...

Söndag kl 13 skulle vi samlas vid Operan i Göteborg, alla som ville gå med i paraden. Sten och jag hade i lördags fixat ljud till BEE-bilen, en Mini Cooper, riktigt bra ljud som HYRLJUDET hjälpte oss med.

När vi kom till operan var det näst intill folktomt... jag kände hur stressad jag började bli... vad pinsamt om vi bara blir 10 personer som går för BEE... HJÄLP!!!

Vid kl 14 skulle paraden avgå... folk började strömma till och när vi begav oss upp för Avenyn hade BEE troligtvis den största samlingen anhängare i hela paraden - ÖVER 100 PERSONER DANSADE, TJOADE OCH REPRESENTERADE BEE!

Det var en obeskrivlig känsla och glädje OCH stolthet! Homo, bi, hetero, trans, unga, gamla, barn, mittemellan, tjejer, killar, mittemellan... en PERFEKT blandning av folk, alla lika glada, positiva och stolta!

Längtar redan till nästa års parad!

Måste avsluta med att berömma Tasso Stafilidis och alla inblandade i detta evenemang - det trodde jag var en omöjlighet i Göteborg, och då brukar inte jag tro att något är omöjligt... BRA JOBBAT!

Tack till alla ca 150 pers som gick med oss i tåget - vi gör snart om det!


Share/Save/Bookmark