tisdag 1 februari 2011

Ledig tisdag

Ledig tisdag... skönt! Älskar att jobba, men väldigt skönt att ha dagar då man kan med gott samvete tänka på allt annat än jobb! ...även om man kan smygjobba lite på sin lediga dag, men då kan man välja ut det som är roligast bara... =)

Idag kom målaren vid 08.30 som vanligt så det blev inte mycket till sovmorgon. Han är klar med köket och matsalen. Nu håller han på med vardagsrummet som han blir klar med idag förhoppningsvis... Sovrummet är utröjt och tomt. Han har slipat väggar och tak samt spacklat där, så imorgon börjar han måla där. Detta innebär att vi har alla möbler i hallen, sängarna i matsalen och allmänt kaos i hela lägenheten... det är lite smått frustrerande att inte kunna sitta och titta på TV till exempel, eller städa ordentligt... men man ska inte klaga. Han är väldigt noggrann och det blir superfint!

Jag har målat en tavla till som jag inte är helt nöjd med... det fattas något men har ännu inte klurat ut vad det är... om den någonsin blir som jag vill så visar jag den, annars bränner jag skiten!!! =)

Nu blir det snart att gå över gatan till gymmet. Det vore väl själva f*n om jag inte märker lite resultat snart... önskar man kunde tappa 10 kg i veckan så man blev lite peppad, men även om träningen går något lättare är varje dag en kamp. Måste peppa mig själv och intala mig varför jag ska gå dit och svettas och slita...

I eftermiddag ska vi åka till kusin Anna och Matisse. Det var längesedan jag fick leka med lillemannen. Saknar honom!

Igår fick vi en tjusig inbjudan till BRÖLLOP! Min andra kusin, Jakob, ska gifta sig med sin Sofia 28 Maj i Lysekil! Vi har självklart redan bokat hotellrum och OSA:t ja! Roligt! Inte ofta man blir bjuden på bröllop... har faktiskt bara varit på ett enda bröllop (förutom mitt eget då) innan och det var när min bror gifte sig... kan det ha varit 2005? Eller var det 2004?

Har också bokat in mamma och pappa på samma hotell som vi ska bo på under Stockholmsvistelsen, Scandic Sjöfartshotellet. Måste berömma deras fantastiska service! Trevlig personal är viktigt!
Har också bokat bord på Patricia söndagen 13/2 då vi alla ska dit och käka och festa! 25 personer blir vi!!! =)

Om två veckor vet vi hur det gick på galan....