onsdag 17 februari 2010

Hämtar MR EUROVISION på flygplatsen ikväll

MELODIFESTIVALEN ÄR I GÖTEBORG!

Det betyder att många artister, låtskrivare, fans mm finns i stan... roligt när det händer något!

2007 när jag var på Cypern och spelade in deras motsvarighet av "Inför Eurovision" så lärde jag känna Barry Viniker, mannen bakom den största Eurovision sajten som existerar - esctoday.com, han sitter även i urvalsjuryn i Melodifestivalen, alltså den jury som utser vilka låtar som ska vara med och tävla i Sverige och förra året satt han även i den internationella juryn i MF.

Han är ett STORT fan av svensk schlager och varje år när delfinalen går av stapeln i Göteborg så kommer han flygandes. Jag ska hämta honom på Gothenburg CITY Airport (city??? Bara åkrar och hagar runt omkring...) och så ska han bo hos oss tills på söndag.

Roligt är att på fredag kommer det så mycket folk som är inblandade i Melodifestivalen till BEE på kvällen när SCHLAGERPROFILERNA spelar hos oss! Bl.a så kommer lite folk som jobbar både framför och bakom på Melodifestivalen, folk från esctoday, Poplight (fd. Gylleneskor) - escsweden såklart! Fattar ni vilken rolig helg det blir!!!???

Barry & jag sommaren 2008 - schlagerkvällen på pride!

Har fått låna Bee´s lilla Mini Cooper med stripes för att hämta honom ikväll - han kommer att älska det! =) Blir en lugn kväll ikväll (tror jag), men kanske en sväng till Bee även imorrn...
Share/Save/Bookmark

Första blogginlägget med min iPhone

Den är ju helt fantastisk den här feletonen... Inte bara jättesnygg - även väldigt lättanvänd. Tänk att det fanns en tid då man bara ringde från sin telefon. Jag minns t.o.m när min bästis pappa köpte sin första mobila telefon, det var en stor apparat som fick bäras i väska och ha en separat antenn, sedan lyfte man luren som hade sladd... Så coolt tyckte vi. I mitten på 90-talet skaffade jag min första mobil - en Motorola. Det var så himla häftigt att man såg vem som ringde (minns ni Telia-Anita) och man kunde SMS:a. Den var inte mycket mindre än en tegelsten och hade en antenn som man fick dra ut för att få täckning. Sedan kom Ericsson ut med sin kornblåa mobil med lock! Alla som hade en sådan var liiite coolare, man kunde byta skal på den också! Jag hade blå och gul.
Ja herregud... Tiderna förndras. Nu ligger jag i sängen med min mobil/data/iPod/gps-you name it! Om 20 år skrattar vi säkert åt denna just nu superteknologiska mobiltelefon. Men va fan, jag älskar den här och nu! Nu ska jag leka lite till innan jag kan somna...

Share/Save/Bookmark