onsdag 13 maj 2009

SPRITSKANDAL!

Alexander Rybak var på spritfest hos en av Eurovision Song Contest´s domare...

Förhandstippade Alexander Rybak festar loss i Moskva. Firar han månne sin seger i förskott? Han & Carola var på en sprittillställning hos en av ESC´s domare Phillip Kirkorov, en man med mycket makt och inflytande.

Alexander och hans team påstår att han inte alls visste att Phillip var domare... Läs mer om skandalen på aftonbladet.se

Poff! sa det så åkte Norges representant ner några hack för mig... hoppas nu mer på Ukraina, Bosnien eller Island!

Phillip Kirkorov

SPRITFEST!!! Stolichnaya Vodka är dessutom riktigt god och bra! Finns på Gossip! =)

SNART HBT-FESTIVAL I GÖTEBORG!

Japp, på fredag drar HBT-FESTIVALEN igång i Göteborg. Göteborgs egna lilla gaypride... På fredag är det invigningsfest på Världskulturmuséet med olika uppträdanden, bl.a av Jonathan Fagerlund - stjärnskottet och snyggingen som tävlade i Melodifestivalens första deltävling i år och dessutom DJ maraton med olika DJ:s - den bästa från Gossip såklart! GO ARON!!! Gå dit och jubla när han spelar... =)

SJÄLVKLART är det partaj på Gossip på fredag också, med den fabulösa mingelprinsessan MISS FLUFFY som DJ! Detta får ingen missa. Vi har som alltid fri entré och öl, vin & cider för 29:-. Ålder 23 år!

Lördagen visar vi EUROVISION SONG CONTEST finalen där Malena tävlar som startnummer 4. Därefter festar vi loss, oavsett resultat i ESC, till DJ LEO BERGLUND från Stockholm, känd från olika evenemang - bl.a Club Pigalle, Mr Gay Sweden Välgörenhetsgalan, Cunigunda, After Dark mm. men även vår egen stjärn-DJ ARON spelar! Det kommer att bli en fantastisk afton!

På söndagen har Gossip öppet för lite bakismingel mm. HBT-festivalens officiella avslutningsfest hålls på det nyöppnade stället PARKEN som ligger på Vasagatan 43 (Gamla Harrys) och kl 20.00 är det DRUGBINGO där med CUNIGUNDAS MAMMOR - ett gäng galna bingotanter! Detta lovar jag att du vill se!
Innan dess är det avslutningsmingel kl 17.30 på Världskulturmuséet.

Det kommer att bli en jätterolig helg!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


Puh! Nu kan man andas ut! SVERIGE ÄR I FINAL!!!

Vad glad jag blev! Malena gjorde bra ifrån sig i Moskva och tog oss vidare från semifinalen till lördagens final.

Vad vi inte vet ännu, är om Sverige gick vidare via telefonröster eller juryröster... ska bli intressant att se!

Tre nordiska länder deltog i kvällens tävling, det kanske hjälpte oss en bra bit. Alla tre kvalificerade sig - Sverige, Island & Finland! BRA JOBBAT!

Programledarna för kvällens show var under all kritik! Dålig engelska och urtråkiga "skämt". Riktigt kass måste jag säga, de sämsta jag sett t.o.m.
Tråkigaste "skämtet" var när de skulle trycka på knappen som snurrade kuverten med vilka länder som tagit sig vidare, de två turades om att trycka, men så säger den manlige programledaren "Look! A crocodile!" och när hon tittade bort så tryckte han... lågstadiehumor som inte passar i en tv show som kostar 340 miljoner kronor...

Nå ja... Det kom en hel del entusiaster till Gossip för att se jippot, några av oss gissade vilka 10 länder som skulle gå vidare. Vinnaren skulle bjudas på en drink. Så här blev resultaten för de tävlande:

5 rätt : Mollie (SKÄMS!)
6 rätt : Anders & Tim (Bättre kan ni!)
7 rätt : Agron, Anna & Max (HELT OK!)
8 rätt : Gabriel, Johnny, Markus & Nando (Bra!)
9 rätt : ARON (BÄST!!!)

Sverige kommer att starta som nummer 4 på lördag. Hoppas att det blir ett turnummer! Lucky number 4?

Jag är gladast (förutom att Sverige gick vidare såklart) att Island & Bosnien är i final! Så bra låtar! Mest förvånad över att Israel gick vidare faktiskt... JÄTTEGLAD att Vitryssland inte kom med...