söndag 22 augusti 2010

Alexander Skarsgård & Kate Bosworth på Bee

När jag ändå håller på och namedroppar så kan jag skvallra om att Stellan Skarsgård var på Bee för lite mer än två veckor sedan och för ungefär en vecka sedan var ingen mindre än sonen, überhunken och den hetaste svensken just nu - Alexander Skarsgård där med sin brutta Kate Bosworth!

Lite coolt tycker jag...

Alexander Skarsgård & Kate Bosworth

Namedropping...

Edward af Sillén & Petra Mede


DJ Inca

Igår spelade jag på BarBee för första gången på länge en lördag nu... Shit Bobby vilket drag det var!!!

MASSOR med folk och alla var på sitt bästa partyhumör! Ååååå vad roligt det var!

Jag har suttit och planerat in nästan hela hösten med olika DJ:s som ska spela på fredagar och lördagar på Bee - kolla DJ-listan på hemsidan (HÄR) under fliken Busy Bee/BarBee.

Namn som Edward af Sillén (en av sveriges bästa DJ:s, även mannen som skriver manus till Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Gaygalan, Petra Mede show mm). Jannica Tornqvist - mer känd som DJ Inca - kommer och blir den första kvinnliga DJ:n hos oss, DJ Dolly gör comeback efter 10 år - Jonas som har DJ Dolly som DJ-namn spelade på de stora klubbarna för 10 år sedan, jag har tjatat i snart ett år att han ska spela - nu äntligen gav han med sig!!! MR GAY SWEDEN 2009 - Christo - gör sin DJ debut också! Och många, många mer namn...

Måste säga att jag är stolt och glad över hur klubbarna på Bee har blivit. Stämningen, gästerna, personalen... allt stämmer liksom! =)

Nu ska jag snart åka till Borås och hämta min man och Buddha som spenderat natten hos min svägerska, det behöver inte gå lång tid förrän man saknar dem... mina älsklingar!

Tack alla som kom till BarBee igår! Vilken fantastisk kväll det var... =)