söndag 14 februari 2010

Fredrik Kempe, Edward af Sillén, Marcus Ullmarker m.fl


Jag ska ju DJ:a ombord på Tallink-Siljas skepp Galaxy när det är GAYKRYSSNING 29/4 - det är sista dagen imorgon (15/2) att få specialpris på hytter. Fick detta mess från arrangörerna:

I morgon 15/2 är det sista dagen att boka till "boka tidigt pris". Så skynda nu att boka din hytt till det förmånliga priset.
Kryssningen kommer bli sjuuuukt rolig!

Ps. ryktet säger att det är över 600 som hittills bokat!
Det är även en riktigt stor artist på ingång ;-)

http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/clubKak.htm

Share/Save/Bookmark

Dålig Melodifestival men bra schlagerparty!

Melodifestivalen detta året är supertråkig! Christine Meltzer är rolig i "Hey Baberiba" men hennes öronskärande röst är tröttsam. Måns är grym som artist men som programledare, nja... dessutom måste han sluta ha gördel... Dolph utklädd till 12-årig flicka med blonda flätor och rosa öronmuffar - DET är kul!

Låtarna var sömnpiller förutom snygge Erik Saade´s motsvarighet av Britney Spears "Womanizer" som var ett riktigt snyggt nummer och en ok låt. Personligen så gillade jag nog Orsa Spelmäns låt bäst... skön melodi, good feeling och goa gubbar! =

Erik Saade - Manboy. Bild & reportage finns HÄR

Efter vi kollat delfinalen på Bee så började SCHLAGERPARTYT! Vilken fest det blev! Fullsatt på stället och alla festade, dansade och sjöng med till "Fångad av en stormvind" och alla andra gamla goingar!

Idag är det ALLA HJÄRTANS DAG och Fredrik och jag ska käka en göttemiddag (fläskfilé med potatisgratäng) och ett Barolo-vin till det! Mysigt! ÄLSKAR min Fredrik!!!

Hoppas att alla ni som läser detta får en underbar Valentine´s med mycket kärlek!!!

- PUSS & KRAM -
Share/Save/Bookmark