lördag 30 maj 2009

Fulla människor!

Ibland blir jag sååå trött på krogen... igår var en ganska trist kväll på jobbet - p.g.a att det var väldigt fint väder igår, så var nog många ute och grillade och gick sedan direkt till club Queer på Park Lane, vilket i sin tur gjorde att inte så många var på Gossip igår... Vi hade dock en del gäster, de flesta trevliga och skötsamma som vanligt, men även en man som satt i baren och pratade med extremt bred "göttebosska" - och han var inte helt nykter...

Jag sa till honom att han inte fick beställa någon alkohol då han redan druckit tillräckligt, det förstod han inte alls, han förklarade på ett sluddrigt sätt att han bara var lite trött och att han hade mycket att tänka på, det hade hänt en del i livet just nu... är det då rätt läge att gå ut på krogen och supa? Nä... han fick inte dricka något och han fick heller inte sitta och nicka till i baren...

Efter Gossip gick vi till Queer, när vi skulle gå in så står det tre grabbar framför oss, uppenbart berusade vilket även vakten ser, och påpekar detta, då blir den ena killen vansinnig och påstår att han inte ens dricker alkohol... ELLER HUR!!! hahaha Ett bevis på att man inte blir mer intelligent av att dricka sprit! De fick i alla fall inte komma in.

Väl inne på Queer var det ganska mycket folk, fulla och odrägliga... varje gång jag står och ska beställa i baren på Parkan så tänker jag "Tack gode Gud att jag inte jobbar här..."

Vi hade i alla fall roligt! Träffade många kuliga människor.

Ett glatt skvaller har jag! Henkan (som arrangerar Queer) och Katarina (som arrangerar Zappho bar) ska i år anordna en stor gayfest på Kajskjul 8, där de brukade arrangera Westcoast Gay & Lesbian Day förr! Datumet är satt till den 11 Juli - detta får ingen missa! Biljetter kommer att säljas på Gossip, meddelar mer när jag vet mer, ok?

Nu är det dags att brygga kaffe, väcka Fredrik, gå ut med Buddha och sedan jobba ikväll. Öppet kl 20-03 ikväll på Gossip!

Tjing tjong!