tisdag 14 juli 2009

GRATTIS!

14 Juli - Kronprinsessan Victorias 31 års dag

Jag är en av de få i Sverige som faktiskt tycker om vårt kungahus. Alla klagar på att de bara kostar pengar, men de kostar ca 10kr/person per år, det betalar jag GÄRNA!

Idag fyller Victoria 31 år, det kommer att firas med buller och brak i deras sommartorp på Öland. Malena Ernman & Måns Zelmerlöw bl.a kommer att sjunga för henne... påminner inte alls om min födelsedag faktiskt... hmmm... orättvist! =)

Läste på Malena Ernmans Twitter sida att hennes barn bakat en tårta till kronprinsessan idag och att de varit med under repetitionerna bara för att de gillar Måns så mycket! =) Gulligt.

I alla fall - GRATTIS VICTORIA!

Gillar du också kungafamiljen och kungligheter? Läs HÄR eller på Rogers HOVBLOGGBilder från välgörenhetsgalan förra året!

Foto: hanky.se

Rana bad om bilder ifrån förra årets Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan. Här är några...
Viktigt att poängtera dock är att tävlingen INTE handlade om utseende och muskler utan den handlade om att samla in pengar i förmån till AIDS forskning - var och en av kandidaterna hade som uppgift att samla in så mycket pengar som möjligt till stiftelsen "Läkare mot AIDS forskningsfond". Den kandidat som samlat in mest pengar vann.

Tävlingen arrangerades av Leo Berglund och festen ägde rum på FICKS (F12) i Stockholm under Europride veckan. Även i år kommer en Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan att arrangeras, men senare under året då mer fokus kan läggas på den.

Jag kom "bara" tvåa, men jag var inte långt ifrån ettan, Fredrick Federley... Tillsammans och med sponsorer drog tävlingen in över 100 000 kr till stiftelsen!

Här fotograferades vi ihop med en Indisk prins, hans butler och ordföranden i stiftelsen "Läkare mot AIDS forskningsfond"

På trappan på F12

Deltagarna i Mr Gay Sweden - Välgörenhetsgalan 2008
Från vänster: Walter Heidkampf (Mr Gay Sweden 2007 & Mr Gay Norway 2009), Leonora, Fredrick Federley (Mr Gay Sweden 2008), jag, Roger Lundgren & Anders Selin längst fram.

Jag & Leo B på QX-mingel i prideparken

Så här såg bilden ut inför tävlingen