torsdag 14 januari 2010

KALLE ÄR TILLBAKA!

Glömde ta kort på Kalle idag när vi lunchade på Bee. Ärtsoppsbuffé och pannkakor.... mmmm...

Kalle & jag jobbade ihop på Restaurang Vasastan för ca 7 år sedan. Han är en sån där människa som det bara strålar om! Alltid glad, trevlig, rolig, artig - en sån som alla vill umgås med!

Han är uppvuxen i Guatemala och bodde ett tag i Sverige sedan flyttade han tillbaka "hem" till Guatemala. Nu är han tillbaka i Göteborg! Vi har inte suttit ner och snackat på 7 år.

Otroligt kul... ännu roligare nästan är att han ska jobba i baren nästa lördag på BarBee! HURRA!

Efter vår lunch så fikade jag med Mr Gay Sweden 2009 - Christo. Mycket sympatisk pöjk! Brukar också jobba i baren på BarBee...

När vi fikat klart gick jag på ett lite annorlunda men trevligt möte med Nima - mannen som hade gayklubben "Cockpit" för några år sedan. Han är en kul, lite lätt galen människa som man aldrig har tråkigt ihop med...

Nu hemma och är ganska trött... Ser fram emot morgondagen... varför får ni kanske läsa om imorn.. =)
Share/Save/Bookmark

DAGENS BILD

Dagens bild är från Mars -08. Två av de människor jag älskar allra mest i hela världen! Fredrik & Bettan!
Det var en ganska blåsig dag i slutet av mars men det var ändå 27 grader. Fredrik & jag hade åkte ner till Bettan som bor i Aten för att fira Bettans & min födelsedag, vi fyller år på samma dag!
Just denna dagen gick vi genom den gamla delen av Aten, genom de små gatorna och tittade på alla fina hus. Efter en stunds promenad gick vi uppåt Akropolis och under hela tiden skrattade vi och hade så roligt. Anledningen att jag valde denna bilden idag var för att jag saknar Bettan otroligt mycket och inatt drömde jag om att hon och jag satt i hennes gamla lägenhet i Göteborg och gjorde som vi brukade göra förr i tiden... "ruttnade" och skrattade tills vi hade ont i magen och knappt fick luft.
Det är inte många människor man kan skratta med, tramsa med och samtidigt vara seriös och allvarlig eller ledsen och förtvivlad med.

Jag är lyckligt lottad att ha min Fredrik och att ha de vänner jag har. Bettan - jag älskar dig och saknar dig! Hoppas vi kan komma ner snart igen och hälsa på...
Share/Save/Bookmark