måndag 22 juni 2009

"Lotta på Liseberg" i bilder


"Lotta på Liseberg"... vad ska jag säga...? Inte riktigt min grej... Trångt, tråkiga låtar, halvkassa artister, en flamsig Lotta Engberg... jag hade inte höga förväntningar, men det var ingen höjdare. När bingon började gick vi och rökte, köpte lotter och åkte karusell! MYCKET roligare!!! Fanken vad fint det är på Liseberg - 10 gånger bättre än Gröna Lund!

Stora scenen i Lisebergsparken


Astrid, Signe, Gustav, Laila, Bosse, Lasse, Hasse, Frasse, Lilian, Suzette, Ingela, Rutger, Lars, Birgit, Petri, Vendela, Rolf, Ingolf, Mats-Inger, Knoh-Penh, Alfred, Kerstin, Ingrid... ja ALLA var där!

Nanne Grönwall med den fantastiskt dåliga låten "Pisse Nisse"... JA - på riktigt!!!


Slisk-farbrorn Christer Sjögren försökte se läcker ut när han uppträdde... TV-tittarna hade turen att slippa "I love Europe" numret i reklampausen...Brolle är en GRYM artist.Angela fotograferade Brolle - hennes idol... =)Ola uppträdde med en ny (?) låt... den lät som allt annat han gjort..."Jukebox" är den enda karusellen Angela & Bettan vågar åka, så den fick det bli!!! Skrattade ihjäl mig!


Jag vann ett gossedjur - en flodhäst - Fredrik blev så glad!!! (men gladast blev Buddha när vi kom hem med den...)När det är sommar ska man äta glass - eller hur Bettan!!!
???


Jag & Angela


Angela

Underbar dag!

Dagen började bra med ett möte kl 09 hos vår nya fastighetsförvaltare som bekräftade att vi kan flytta in i vår helt nya totalrenoverade lägenhet på en av de bästa adresserna i Göteborg redan 1 Juli! Därefter hämtade vi flyttkartonger, jag la upp Fredriks gymkort till försäljning och det är redan sålt! 3 st är väldigt intresserade av vår nuvarande lägenhet, väntar på besked om nr 1 i kön kan ta Juli-hyran, i så fall är lägenheten hans.
Ska troligtvis till Liseberg ikväll o kolla på "Lotta på Liseberg" som kommer att sändas på TV4. Förutsatt att det inte regnar såklart!!!

Det går bra nu... blir orolig när det går bra... Vad ska gå snett?

Lotta sjunger allsång på Liseberg ikväll

ÅRSKORT PÅ GYM TILL SALU

SÄLJES: Ett årskort (ej aktiverat ännu) på Crudo Gym mitt i centrala Göteborg vid Esperantoplatsen eller i Angereds Centrum. Värde 4 788:- men säljes för endast 2 000 kr.

Skicka ett mail om du är intresserad till: markus.gisslen@hotmail.com

"Det svåra är enkelt - om man vet hur man gör!

Styrketräning på Crudo i Göteborg, ett riktigt gym

Att träna på Crudo skiljer sig en del från andra träningsanläggningar - vi utgår nämligen helt och hållet från dig som unik individ. Vi tar reda på vad du vill uppnå med träningen samt vilka förutsättningar du har.
När vi vet vem du är och vad du vill, ger vi dig rätt verktyg för att du på snabbaste och roligaste sätt skall uppnå dina mål.

När du märker att du snabbt får resultat kommer din styrketräning att bli allt mer inspirerande. Det svåra är nämligen inte att börja träna, det är att inte sluta. På ett gym såsom Crudo blir träningen helt enkelt så kul att du inte vill sluta, oavsett om ditt mål är att bli starkast i världen eller att fungera bättre i din vardag.

Varmt välkommen till Crudo, vi gör det svåra enklare!"

Nervös...

Nu pirrar det i min mage...