fredag 26 juni 2009

Snyggt till hemmet!

Jag vill ha mycket kuddar nu när vi flyttar. En kompis har företaget MikMak som har så fantastiskt snygga kvalitetskuddar med garanti på att dunen inte plockas från levande gäss!

Fri hemleverans också... de är i full gång med att göra en pride-kudde också och vinsten ska skänkas till AIDS forskning! BEUNDRANSVÄRT! Bara det gör att jag vill köpa kuddar från MikMak!

Gå in o kolla på hemsidan: www.mikmak.seNY LÅT MED MALENA ERNMAN

SEMPRE LIBERA - MALENA ERNMAN


ÄNTLIGEN!


Då var det Fredag!

Ikväll öppnar vi kl 20 och stänger kl 03 på GOSSIP!

Fastän vi bara haft biljetterna till Queer vs Zapphobars SOMMARFEST 11/7 på Kajskjul 8 till försäljning en dag så går biljetterna åt som smör i solsken! Kom och köp din biljett du med! Köp den hos oss för 140:-!

Ikväll spelar JAG musiken på Gossip och som alltid har vi fri entré och öl, vin & cider från 29:- hela kvällen! Det är Club Queer ikväll också - förfesta på Gossip och festa sedan vidare på Queer! Vilken kväll!!!

Gossip hittar du på Parkgatan 13 vid Vasaplatsen i Göteborg.

*******************************************************

Idag var Fredrik och jag uppe i ottan för att åka till vår nya fastighetsförvaltare (vi flyttar in i nya lägenheten på onsdag 1/7) för att skriva på kontraktet, sist kunde vi inte göra det då kvadratmetrarna inte var uträknade, lägenheten är nämligen helt nygjord. 65 kvm blev det och det passar ju oss ypperligt! Det känns gött nu när vi skrivit på, nu är det liksom på riktigt! =)

Nu är Fredrik på jobbet, jag ska "laga" mat (FINDUS - "PLING!")...

Vi ses ikväll på GOSSIP!

King of pop är död... ofattbart!

Bild tagen från aftonbladet.se

Man kan inte tro det är sant. Han var märklig och skum, men musik kunde han göra.

Stackaren, han hade nog ett tufft liv - vila i frid!

Mitt första minne av Michael Jackson var "Thriller" videon: