tisdag 8 september 2009

Snubblade i trappan på IKEA

I söndags var Anna & jag på IKEA, jag hade nog lite för bråttom ner för trapporna och helt plötsligt vek sig min vänstra fot och jag trillade som en klumpeduns... det gjorde så ont och jag kände hur foten svällde... MEN - som den man jag önskar att jag var så höll jag tillbaka tårarna och låtsades som att det knappt kändes... Kom hem och Fredrik fick linda in foten och pyssla om mig... idag är svullnaden mindre och jag kan stödja på foten, var t.o.m ute med Buddha idag! =)

Så glad att jag kan gå igen, så ikväll jobbar jag som vanligt på Gossip, kl 19-01!

Share/Save/Bookmark

Jag ska vara DJ på nästa tjejfest!

Fredagen den 25/9 är det tjejfest i Göteborg och som katt bland hermelinerna ska jag vara på plats och spela musiken!
Lite nervöst, aldrig spelat för en publik bestående endast av kvinnor. Det ska bli en utmaning och väldigt roligt! Jag hoppas att jag kan tillfredsställa alla dessa tjejer - med musiken alltså... =)

För mer info om festen - kolla HEMSIDAN

"SAGA BAR - TJEJFEST 25/9

Då var det dags igen!
Efter två succéartade tjejfester fortsätter vi glatt med vår månatliga fredagsklubb.
Hittills har vi gästats utav en fantastisk mix med tjejer, kvinnor och brudar i alla former och fått ta del av så mycket mer känsla och glädje än vad vi vågat drömma om, så här kommer utan tvekan nästa fest:

* Gästspelande DJ Markus Gisslén (Gossip) *

Även denna fest kan man handla mycket förmånligt i baren mellan 21.00-23.00 då öl och cider fås för dryga 20-lappen :D

När: Fredagen den 25 September
Tid: 21.00-02.00
Var: Bellmansgatan 7, Göteborg (Vasastan)
Entré: 100:-

Före detta Bacchus, nu Belles lokal, med mängder av gayhistoria i väggarna har åter öppnat sina portar och vi på Saga Bar har tagit plats innanför dessa.

Ni är alla välkomna att minnas det som var, att se det ni aldrig hann se eller bara uppleva ett nytt årtusende och nya spännande festkvällar på Bellmansgatan med oss och alla tjejer som söker sig till vår klubb och Belles gamla 1800-tals port.

Malena, Sofia & Linda"

Share/Save/Bookmark