onsdag 15 juli 2009

Fick ett samtal...

Roger Lundgren, Hovreporter för TV4 & chefredaktör för tidningen Queen

Titt som tätt samtalas vi vid, Roger & jag, i telefon. Alltid lika trevligt, glatt och fyllt av snuskiga skämt. Roger är en fantastisk människa och en sådan person man blir automatiskt glad av.

Idag ringde Roger och var lite upprörd hur jag formulerat mig på bloggen gällande det svenska kungahuset. Jag skrev att jag var en av få som uppskattade kungafamiljen, han tycker tvärt om och att jag borde skrivit att jag är en av MÅNGA som gillar familjen Bernadotte.

Det kanske är så...

Plocka ögonbryn & färga fransar...

Idag är det alltså följande som gäller:

* Buddha & jag ska möta hans gammel-matte Janna för att gå och kolla på målardukar. Hon ska måla en stoooor fin tavla till vår nya lägenhet.

* Buddha & jag ska gå med Janna till hennes salong, Studio Duo, och tunna ut mitt tjocka hår - ser nu ut som om jag har en fotboll på huvudet... och tunna ut mina buskiga och snåriga ögonbryn samt färga mina ögonfransar. Fjollig? Jag? Näää... inte alls, lite fåfäng bara...

* Jobba på Gossip kl 18. Ska se till så ingen full flata snor nåt ikväll... då jävlar!!! =)

Tjingeling!

Is it true - dance-mix

Yohanna tävlade för Island 2009 i Eurovision Song Contest med låten "Is it true". Snart släpps albumet och där hittar man denna dance-mixen på låten. Mycket bra!!!


ARG! JAGADE EN TJUV!

Fy fan vad arg jag blir... kan inte folk bara bete sig?

Hade som vanligt en trevlig kväll på jobbet (Gossip). För er som inte känner till Gossip så är det en gaybar i Göteborg. Vi välkomnar alla - oavsett läggning eller kön, men det viktiga är att du är openminded och att du beter dig bra.

På de flesta krogar som inte är inriktade till en gaypublik så brukar killarna vara stökiga och tjejerna lugna. Tvärtom på Gossip. Killarna är oftast lugna och städade medan tjejerna står för att gapa, skrika och bete sig illa. Varför? Ingen aning!!!

Ikväll kom 4 st tjejer in, jag märkte direkt att de var något berusade men verkade vara glada och trevliga. De beställde och satte sig i det lilla rummet vi har. Ganska snart skrämde de bort ett gäng andra som satt där inne. Vid stängning ser jag dem gå mot utgången och precis innan den sista går ut så snor hon till sig en av våra filtar som vi har vid dörren om någon fryser när de är ute och röker. Jag reagerar kvickt och springer runt baren, ut genom dörren och ser henne springa runt hörnet, jag tar det långa benet före det korta och är snart ikapp henne, sliter tag i filten och frågar vad f-n hon håller på med - hon bara tittar på mig och mumlar något... Tur att jag känner VÄL igen dessa 4 tjejer - om de försöker att sätta sin fot på Gossip igen... Jag blir så förbannad!

Jag passar inte att springa... tänk att alla krogarna runt omkring såg mig jaga en brud... först gången... hahaha