lördag 16 maj 2009

GAYPRIDE STOPPAD I MOSKVA

Japp... Året är 2009 och vissa länder hänger inte med. I Moskva skulle det idag hållas en gaypride, men det gillades inte och stoppades därför. Kopierade detta ifrån Anders Selin´s blogg:

Talespersonen för Moskvas borgmästare:

Pride förstör inte bara den grundläggande moralen i vårt samhälle, utan hotar också säkerheten för Moskvaborna och våra gäster.

Moskvas borgmästare:

Homosexualitet är sataniskt.

Moskvas polischef:

De som försöker genomföra en prideparad kommer slitas i stycken.10-I-TOPP IKVÄLL:

Så här vill/tror jag det blir ikväll:

1. UKRAINA
2. Norge
3. Grekland
4. Bosnien
5. Azerbajdzjan
6. Estland
7. Armenien
8. Sverige
9. Albanien
10. Frankrike

Men va fan! Jag ville ju ha med Island också... kanske Sverige hamnar utanför 10 i topp... Detta blir riktigt tufft ikväll!! Många riktigt bra låtar.

Hoppas hoppas hoppas att Malena hamnar bland de 10 första....

Vinner Ukraina ikväll?

Det hoppas i alla fall JAG! Årets bästa låt, bästa framträdande och mest värdiga vinnare av Eurovision Song Contest 2009!

Norges bidrag "Fairytale" med Alexander Rybak är i mina ögon inte längre den självklara vinnaren. Alexander verkar ha fått lite storhetsvansinne och är nonchalant mot sina fans. Trist! Framträdandet i torsdags var inte toppen. Norges största nackdel ikväll är att Ukraina har startnumret precis efter.

Jag hoppas att Norge vinner bara för att det är Norge. När det kommer till artist och låt så ser jag mycket hellre Svetlana Loboda & Ukraina som vinnare!

Svetlana Loboda från Ukraina. Ska hon ta hem den andra segern i ESC för Ukraina?
HOPPAS DET!


Hur ser chanserna ut för Malena Ernman & Sverige då? Ganska bra tror jag! Vi har en fördel i och med att vi omges av ballader i startfältet, det kan ge "La Voix" en rivstart och kanska samla lite röster... Vi borde få en del poäng ifrån jurygrupperna också. Kanske en topp-10 placering. Min gissning 8:a eller 9:a, men hoppas att vi kan se finalen av ESC 2010 live i Göteborg! =)
GO MALENA!!!

ESC finalen 2010 i Sverige?

*****************************************

LÖRDAGSKVÄLLEN PÅ GOSSIP:

Det kommer att bli en FANTASTISK afton på Gossip ikväll! Två DJ:s och HBT-Festival i stan! Det blir nog en grabbarnas kväll, då det är en stor tjejfest på PARKEN ikväll (se info på sagabar.se)!

Ikväll kommer alltså den lätt galna LEO BERGLUND att spela musik, vår egen ARON spelar också!

Leo B uppträder även imorgon ihop med Cunigundas mammor på PARKEN´s avslutningsfest för HBT-festivalen med deras underbart roliga DRUGBINGO! INGEN får missa det! =)

Bild från i somras då jag var en av kandidaterna i MR GAY SWEDEN - VÄLGÖRENHETSGALAN, där vi samlade in pengar till AIDS-forskning. Arrangör: LEO B (th.)

Galen? Det är Leo´s mellannamn!

GÅRDAGSKVÄLLEN PÅ GOSSIP:

MISS FLUFFY spelade sina favoriter, en salig blandning av det bästa! Underbart kul och det var succé!


I baren jobbade jag & VLAD, det var ett sant nöje!


Miss Fluffy & Vlad

En kär vän som jag lärde känna i somras då vi båda deltog i välgörenhetsgalan MR GAY SWEDEN är Anders Selin som var på besök från Stockholm! ALLTID kul att träffa honom!

Anders Selin var på besök i stan!