onsdag 18 november 2009

Smygätande...

Träffade Aaron en stund på Bee Kök & Bar efter att jag haft möte med ägarna där, Ulf & Sten. Det är alltid lika kul att träffa honom, har ni läst hans roliga blogg (KLICKA HÄR)?

Vi satt och blabbade om ditt och datt, mest om datt skulle jag tro...

Efter det gick jag till Hemköp för att handla lite åt vårt hungriga kylskåp, väl framme vid kassan är det alltid en j-vla massa godis som ligger på hyllorna... mitt namn är skrivet på ALLIHOPA!

Jag försöker motstå deras desperata rop: "TA MIG! TA MIG!!!" ...men helt plötsligt kommer jag på mig själv att grabba tag i en Geisha chokladkaka... jag tänker för mig själv "Om jag äter den jättefort och ingen ser mig glufsa i mig den... då är det ju som om jag aldrig ätit den..."

Och så blev det.

Alltså... det kan hända att jag tryckt i mig en chokladkaka idag, men bara om det fanns vittne till det! Är det konstigt att man blir fetare och fläskigare?

Är det det som är svininfluensan? Att man trycker i sig onyttigheter så man är fet och go till man ska ligga på julbordet med ett äpple i munnen...?

Hmmm... men håll detta för er själva är ni bussiga... vill ju inte att alla ska veta vilken dålig karaktär jag har...;)
Share/Save/Bookmark

Stackars Kjell...

TV-serien Ullared på kanal 5 är ju så underhållande! Roligast är nästan den skånska familjen med mamma Rosmarie som är shoppingtokig och pappa Kjell som hellre stannar vid tältet och dricker groggar!

Kolla när Kjell sprutar tändvätska på grillen... hahahaha sååå roligt!Share/Save/Bookmark

Aktiv morgon...

Dagen började tidigt idag... byggjobbarna utanför fönstret började plocka ihop byggställningarna och det mina vänner, det måste man banka rejält för att lyckas med! Hundarna vaknade. Fredrik & jag vaknade. Bara att ge upp...

Efter att ha tagit en ganska rejäl morgonpromenad med jyckarna bryggde vi kaffe och gjorde frukost. Riktigt mysigt faktiskt och nu känns det som om denna dagen kommer att bli fantastisk!

Har redan hunnit göra en massa ärenden och svarat på mail. Många som skriver och undrar om nya klubben. Roligt! =)

I eftermiddag blir det ett möte med Ulf & Sten på Bee. Efter det hoppas jag få träffa Aaron. Har inte träffat honom sedan i lördags och börjar få abstinens! =)

Nu ska jag hälla i mig lite mer kaffe tror jag. Hej så länge!

Share/Save/Bookmark