måndag 13 juli 2009

Jag ska vara DJ i LEO´S TÄLT i PRIDE-PARK!

Nu är det bara två veckor kvar tills Stockholm Pride Festival drar igång!

Jag var på min allra första Pride förra året - i Stockholm - då var det Europride. Det var fantastiskt kul och då var jag dessutom en av deltagarna i Välgörenhetsgalan Mr Gay Sweden - by Leo B (och hamnade på 2:a plats...).

I år åker vi upp torsdagen 30 Juli. Torsdagen är den allra roligaste dagen i Pride-Park - det är SCHLAGERKVÄLLEN! Det är den kväll med mest besökare och med de bästa artisterna. Förra året var det 15-20 000 personer på schlagerkvällen och 28 artister som uppträdde!

I år ska jag spela schlagers i LEO´S TÄLT - en helt ny attraktion i Pride-Park! Ett tält med musik, uppträdanden, live-blogging, singstar - ALLT!

Varje dag under priden kommer LEO´S TÄLT att vara öppet och på torsdagen som sagt så går det i Schlagerns tecken och jag är DJ, samt att jag livebloggar den kvällen ifrån tältet!

Leo Berglund har sitt eget tält i Pride-Park i år!

Årets dogtag

Hyr INTE denna skitfilmen!!!

Igår kväll var vi lite sugna på en skräckis! Vi hyrde "Fingerprints"... den var så fruktansvärt DÅLIG! Kanske något av det sämsta jag sett! Först och främst så sög skådespelarna! Hela filmen utstrålar LÅG BUDGET.

Filmen handlar om en tonårstjej som flyttar hem till sina föräldrar (som antagligen spelade sina första roller ever!) och hennes storasyster. I den nya staden går ett rykte om en skolbuss full med barn som en gång i tiden blev påkört av ett tåg och alla dog, sägnen säger att om man ställer sin bil på samma plats som olyckan hände och lägger växeln i friläge så rullar bilen av sig självt och fingeravtryck från små barn visar sig på bilen... Ok, vi borde förstått att den skulle vara kass... Alltså, den var så fantastiskt dåligt gjord och så underbart urusla skådespelare... den borde vinna en Oscar i sämsta film!

När man väl tvingat sig genom hela filmen och kommer till slutet, när man är helt övertygad om att det var det sämsta man sett - vad händer då? Jo! Den allra sista frekvensen är sämre än sämst - värre än allt dåligt i filmen! Så dåligt att jag skäms!

Nä hörni, ska ni kolla film så låt denna filmen stå kvar på hyllan i butiken. Kan man inte förbjuda den?


Trötter

Puh! Det var en hektisk helg - det känns idag kan jag meddela. Jag är för gammal för att festa en dag, agera värd hemma och debutera som DJ med en spelning på 7 timmar... Idag är jag Trötter. Tur att jag är ledig och har en skön Måndag!

Bloggar lite mer senare när jag har nåt att säga... känner mig lite grå och ointressant idag... =)