måndag 13 juli 2009

Hyr INTE denna skitfilmen!!!

Igår kväll var vi lite sugna på en skräckis! Vi hyrde "Fingerprints"... den var så fruktansvärt DÅLIG! Kanske något av det sämsta jag sett! Först och främst så sög skådespelarna! Hela filmen utstrålar LÅG BUDGET.

Filmen handlar om en tonårstjej som flyttar hem till sina föräldrar (som antagligen spelade sina första roller ever!) och hennes storasyster. I den nya staden går ett rykte om en skolbuss full med barn som en gång i tiden blev påkört av ett tåg och alla dog, sägnen säger att om man ställer sin bil på samma plats som olyckan hände och lägger växeln i friläge så rullar bilen av sig självt och fingeravtryck från små barn visar sig på bilen... Ok, vi borde förstått att den skulle vara kass... Alltså, den var så fantastiskt dåligt gjord och så underbart urusla skådespelare... den borde vinna en Oscar i sämsta film!

När man väl tvingat sig genom hela filmen och kommer till slutet, när man är helt övertygad om att det var det sämsta man sett - vad händer då? Jo! Den allra sista frekvensen är sämre än sämst - värre än allt dåligt i filmen! Så dåligt att jag skäms!

Nä hörni, ska ni kolla film så låt denna filmen stå kvar på hyllan i butiken. Kan man inte förbjuda den?


1 kommentar:

  1. Haha filmen låter inte som någon höjdare!
    Har en hel del skräckisar på min blogg, kolla om du hittar något som verkar intressant där =)

    SvaraRadera