söndag 22 mars 2009

Dagens 3 bidrag till Eurovision Song Contest

Elena Gheorghe, Rumänien (Överst)
Waldo´s People, Finland (Mitten)
Flor-De-Lis, Portugal (Underst)

Då var det dags för ytterligare tre Eurovision Song Contest-bidrag. Läs, kommentera & betygsätt! Ju fler kommentarer och betyg, desto roligare!

För att lyssna på låten behöver du bara klicka på landet, så spelas en video från YouTube upp!

Enjoy!

Rumänien - Elena Gheorghe, "Balkan Girls"

"The Balkan girls they like to party like nobody, like nobody..." Vad menar hon? Jag menar, om man tittar på dansen som är ganska vulgo och att de sliter av henne kläderna... hur partar tjejerna på balkan? Texten är ju fantastiskt korkad och låten är egentligen ganska meningslös, men den är PARTY! Ett fenomen med ESC är att man FÅR sjunga på dålig engelska, det är nästan ett måste! Hennes engelska är ju inte jättebra precis...
I alla fall så älskar jag denna kassa låten!
Mina poäng: 8

Finland - Waldo´s People, "Lose Control"

Hur mycket pyro och eld man än använder så spelar det ingen roll så länge artisterna bara står helt stilla och ser likgiltiga ut. Denna "Finland goes E-Type" låt tyckte jag var usel första gången jag hörde den, men den växer efter ett par lyssningar, speciellt om man lyssnar på studioversionen som är klart bättre än liveframträdandet. Jag tror inte mycket på denna låten, men för Finlands skull hoppas jag att de kommer till final, det borde de göra.
Mina poäng: 6

Portugal - Flor-De-Lis, "Todas As Ruas Do Amor"

Jag vill så gärna tycka om den här låten. Varför vet jag inte för jag orkar aldrig lyssna igenom hela. Den ger lite "goodfeeling", men den tråkar ut mig, det känns som den aldrig tar slut och INGENTING händer! Tjejen som sjunger... hon.... öööhhh... hon är sååååå tråkig! "Killarna" (i 50-års åldern) som stojjar och spexar i färgglada tröjor i bakgrunden kunde ju kvitta... Nej, jag tycker det här är skittråkigt. Hoppas att de stannar i semifinalen.
Mina poäng: 3

Sverige 10 + p
Spanien 10 p


Island 9 + p

Bulgarien 8 p
Montenegro 8 p
Rumänien 8 p

Ryssland 7 p

Finland 6 p
Frankrike 6 p
Turkiet 6 p

Israel 5 p

Andorra 4 p
Tyskland 4 p

Portugal 3 p
Schweiz 3 p

Armenien 2 p
England 2 p

Makedonien 1 p
Tjeckien 1 p
Vitryssland 1 p

Belgien 0 p

Lördag på Gossip!

Let´s Dance-Tobias förgyllde lördagskvällen på Gossip med sin närvaro

Ojojoj... fest var det banne mig! Kul att en massa roligt folk från Borås & Tranemo var och festade hos oss!
Kvällens mest korkade - Mona tittar på skylten där det står "Mousserande vin 295:-/flaska", sedan frågar hon Malin & Karoliné "Ska vi dela på en flaska?" sedan tittar hon länge på skylten igen, till slut frågar hon "Vad blir 300 delat på 3?".

Kul också att Betty var i sitt esse! Sång, dans och glada upptåg minsann! Hon är galen - that´s why I love you Betty!

Let´s Dance Tobias var förbi en sväng, alltid kul när du tittar förbi Tobias!

...men någon saknades... ANNA! Låt inte detta bli en regel att hålla dig borta på detta sättet! ;)

I övrigt måste jag säga att vi har nog Sveriges bästa gäster på Gossip - OCH bästa personalen!

Dijana, Elsa, Adam, Sam, Henrik, Aron, Peter, Orion, Filip, Dejan och sist, och kanske minst - men ack så viktig! TATA!!! Ni är bäst! Ni är som en familj och jag är så glad att ha er som arbetskamrater!

FÖRLÅT Elsa att jag inte kom till Parkan efter stängning, men jag var ju så trött... JAG VET att Henry inte är här ofta... kanske en sväng ut på Spritluckan istället??=)

Jaha... nu är klockan jättetidigt på morgonen och det är dags att stänga mina små blå och sova en stund. Ser fram emot min lediga söndag med Fredrik & Buddha.

Mitt liv är ganska bra!

Puss & kram på er!

Tobias blogg