tisdag 12 januari 2010

Oh, vilken härlig dag!

Jag har varit på ett strålande humör hela dagen idag! Började nynna på "Oh, vilken härlig dag" direkt som jag vaknade, den med Ted Gärdestad ni vet! Sedan har det bara rullat på... är så nöjd med min tillvaro just nu. Gött môs - som man säger här i Sveriges framstjärt!

Fikade med Stone på Café Vanilj på Vasagatan. Mysigt café med god äppelpaj och MYCKET vaniljsås... trevlig personal och grekisk musik i högtalarna... det gillar jag! =)

Efter det gick jag till EspressoHouse och mötte upp Anna. Vi satt och drack varsin chai latte (Espresso House har de godaste chai latten du kan drömma om!) och snackade om ditt & datt - mest datt tror jag... =)

När jag kom hem möttes jag av en som aldrig har en dålig dag - BUDDHA! Med två nallar i munnen och en ivrigt viftande svans hälsade han mig välkommen hem... Mysigt!

Snart kommer älsklingen hem också. HURRA!!!Share/Save/Bookmark

Dagens bild

Similian öarna Thailand... no stress!

Tänkte att jag ska försöka lägga upp en bild varje dag ur mitt liv samt en liten förklaring/berättelse om vad det är.

Denna bilden togs för ganska exakt ett år sedan när Fredrik och jag var i Thailand på semester. En dag åkte vi ut med båt, två timmar rätt ut mot horisonten med kurs mot Similian Islands - ett gäng korallöar. Vi var ca 15 personer i båten och det skumpade riktigt rejält när skrovet slog mot vattenytan efter varje våg, skinkorna var härligt möra när vi var framme vid första stoppet där vi satte på oss simfötter och simglasögon och dök ner i det kristallklara vattnet med färggranna fiskar överallt. Som ordspråket säger - "Sjön suger" - så blev vi hungriga efter en stund och åkte in i en liten vik, inne i djungeln fanns en restaurang där vi fick typisk Thailändsk mat. Det var ett litet paradis mitt ute i havet, med horisonten som utsikt. Mellan två träd var en hängmatta uppspänd där en far och hans lilla barn kopplade av. Mindre stress och mer harmoni har jag nog aldrig upplevt. Det kallar jag livskvalité!

Share/Save/Bookmark

Fyra dagar kvar att rösta på Gaygalan | QX

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA... lägg en röst på BEE BAR till Göteborgspriset!!!

Fyra dagar kvar att rösta på Gaygalan | QX

Share/Save/Bookmark