måndag 1 juni 2009

Roligare blir det inte!

Jag ÄLSKAR Mia & Klara - speciellt "Tabita" och "Gulletussan"...


SHOPPAT!!!

Shoppat på NK idag! Glad!

Det blev ett par chinos från Sand på NK HERR och ett par shorts från Levi´s!

Det är roligt att shoppa... man måste ju unna sig och götta te det lite... eller hur!?

Måndag

Hett, hett, hett!!! På balkongen är det säkert 35 grader... slängde av mig duntäcket inatt... men visst är det UNDERBART!!?? Detta är den bästa årstiden! Me like!

Dagen började med en kall dusch, en kopp kaffe på balkongen, testade mitt nya sjösalt-spray till håret, men fattar inte hur man ska få det som jag vill... får experimentera lite!

Har varit hos veterinären för en stund sedan och tagit bort Buddhas stygn och klippt hans klor. Frågade om de fått svar på om tumören var god- eller elakartad, men de hade inte fått svar. Hon skulle ringa imorgon...

På väg hem ringde Roggan och snackade - alltid kul att prata med honom, fantastisk människa! Han håller för övrigt på att skriva en ny bok! Hans första bok handlade om vår nuvarande kungs mor, Sibylla - nästa kommer att handla om den danska drottningens mamma. Du är så duktig Roger!

Ska om en stund hämta Vlad och ta ut honom och Buddha på en promenad. Vet inte vart bara, kanske Härlanda tjärn... Marstrand... Delsön... Sisjön... inte bestämt mig än.

Fick ett glatt sms från Bettan igår! Hennes hund har fått klartecken av veterinären att han kan resa med henne hem till Svedala! HURRA!!! BETTAN KOMMER HEM I SOMMAR!!!! Min älsklings Bettan!!!

Puss & kram på er allihopa...