tisdag 8 mars 2011

Ingen semla

Har varit ledig idag, men inte legat på latsidan för det!

Tränade extra hårt i 1 timma på gymmet, efter det åkte Buddha och jag ut i skogen och gick en runda på 40 min.

Har grubblat under dagen om jag skulle unna mig en semla, vacklat fram och tillbaka... så onödiga kalorier... i eftermiddags, vid 5 tiden, bestämde jag att en semla på semledagen var helt OK... jag gick över gatan till seven-eleven... slut... gick till caféet intill, slut... caféet över gatan... slut... seven-eleven vid Haga... slut... Muffins MM brevid... slut... caféet bredvid den seven... slut... Va fan!

Lunkade hem och gjorde en diet-shake istället... hoppas suget försvinner... vill ju ha en semla mer än någonsin nu!

Imorgon kväll ska jag och mina kusiner Anna och Jakob bli firade av morbror Lars eftersom vi alla tre fyller år ganska nära varann... vet inte exakt vad som ska hända, men fick ett kryptiskt mail av morbror och kan gissa vad vi ska göra! Ser fram emot det... berättar mer om det efteråt.

Idag är det Internationella Kvinnodagen och semledagen, men även min mormor Anna-Lisas födelsedag! Hon skulle ha blivit 93 år om hon levt idag. Hon var en krutgumma som älskade sina barnbarn över allt annat på jorden. Saknar henne och hennes galna upptåg. Hon älskade att spexa och spela teater. Alla älskade henne, man kunde inte göra något annat. Tänker ofta på henne och det känns som om hon är delaktig i mycket i mitt liv ännu idag. Hoppas jag får "träffa" henne imorgon kväll ihop med morbror och kusinerna... det är ingen omöjlighet...

Bara en... det är OK va?

EN får man väl ta?