fredag 17 april 2009

Musikvideon till LA VOIX släppt - se den här!

Nu är äntligen musikvideon med sveriges bidrag "La Voix" släppt! Den är inte speciellt bra om jag själv får tycka till... den kommer inte att visas i övriga europas "Inför ESC" program, men den gjordes ändå.

Se den på aftonbladet.se eller klicka HÄR

Ikväll är jag DJ på GOSSIP!


Japp, ikväll är det jag som bestämmer musiken på Gossip!

Kan bli en del schlager, lite radiopop och lite etno... ska bli jättekul! Lite house slänger jag nog in också!

Vi har öppet kl 18-03 och hela kvällen näst intill skänker vi bort öl, vin & cider (kostar bara 29 spänn!) och GRATIS inträde som vanligt. Ålder 23!

Gossip - ÅRETS GAYSTÄLLE & GÖTEBORGSPRISET på QX Gaygala 2008 & 2009!

Att kunna röka & dricka drinkar samtidigt är lyx!

Takterrassen på Lounge(s) - där kan man både röka och dricka drinkar! LYXIGT!

Dijana ÄLSKAR Captain Morgan med Cola & lime...

Elsa ser mellan fingrarna...

Jag, Fredrik, Elsa & Dijana gick till Lounge(s) igår.

För något år sedan hade stället ganska dåligt rykte, trots sin trendiga och snygga inredning hade deras klientel blivit ganska stökigt. Nu har de städat upp och det verkar som om stället börjar komma på rätt köl igen. Igår när vi var där var det bra folk och trevlig stämning. Bartendrarna på takterrassen jobbade väl inte direkt ihjäl sig, det gick sakta och de såg besvärade ut för varje beställning - TUR för dem att jag inte var barchef där! Då hade de fått sparken fortare än kvickt! Hur ska de orka hela sommaren? Tycker snabb och trevlig service i en bar är superviktigt!

DJ:n spelade sämre och sämre... antagligen blev han fullare och fullare ju senare timman blev, skivorna började hacka, musiken stannade upp några gånger, kassa mixar och konstiga låtar... i övrigt var det bra! Ja, förutom toaletterna som i och för sig är mycket snygga, men var fulla med glas på golven - ÖVERALLT menar jag då, inte bara ett eller två. Diskaren hade också fått sparken.

Men annars var det bra... Vilket? Har ju klagat på allt... Jo, det som var bra var vakterna och att man fick röka på takterrassen och samtidigt dricka sina drinkar, det är värt mycket - OCH inredningen är snygg också. Att jag sedan var i trevligt sällskap hjälpte nog till också! =)

Tycker dock att Lounge(s) ska skärpa till sig lite och erbjuda en bättre service, det skulle de vinna såååå mycket på!