lördag 20 augusti 2011

Vilken helg!

Vilken Fredag det var på Bee igår!

Uteserveringen och restaurangen inne var fullsatt redan från tidig kväll, käkade lite mat med Fredrik & Jean, sedan anslöt Daniel (DJ Bitter) och kvällens DJ Micke. Trevligt snack och sedan började Micke spela vid kl 22. Redan då var det action på dansgolvet! Han lyckas väldigt bra med sina spelningar och har en förmåga att ge gästerna det de vill ha! Underbart! Så stolt att jag lyckades övertala honom till att börja DJ:a!

På uteserveringen träffade jag på en massa folk jag inte sett på länge! Det var så himla kul och man önskade liksom att kvällen aldrig skulle ta slut. Dessutom var våra grannar som bor två våningar upp i huset där och vi fick lära känna varann lite mer! Kul! Vi har riktigt bra grannar faktiskt, både under, över och på sidorna!

Om en stund (när Fredrik vaknat till liv) ska vi åka ut till vårt härliga Vinkelboda! Hoppas på uppehåll så jag kan måla klart huset.
Ikväll kommer Fredriks kusin Andreas med sin fina sambo Sandra. Vi ska grilla lite och ta en öl... kanske två! Sedan ska vi börja lägga golv i sovrummet... =)

Ni som är kvar i Göteborg måste gå till Bee ikväll! Ännu en fantastisk DJ spelar! Ikväll är det Dolly som ger dig musiken. Han spelade mycket på 90- & början av 00 och hade sedan ett uppehåll på ca 10 år innan jag tjatade hål i huvudet på honom att spela hos oss. Nu spelar han regelbundet hos oss och gör det så otroligt bra! Ni som gillar house och disco i en härlig blandning - inte missa!

Nu ska jag sörpla i mig kaffet sedan kanske "råka" väcka Fredrik... jag vill åka nu!!! =)

Ha en skön lördag...

OBS! Vill också rekommendera alla i Malmö att gå till WONK ikväll där en annan fantastisk DJ spelar! DJ Gretchen! Ännu ett offer som fick ge upp för mitt tjat! =) Lycka till Robert! Vi vet båda att det inte behövs, men säger det ändå! =)