tisdag 18 maj 2010

Anna Bergendahls första repetition & en intervju

Anna Bergendahl är på plats i Oslo - hon är fantastisk!!!


Share/Save/Bookmark

2 nya DJ uppdrag bokade!

Ett väldigt spännande DJ uppdrag jag ska göra är nästa fredag, dagen innan EUROVISION SONG CONTEST, i Oslo på Club Latter! Det är esctoday.com (Den absolut största eurovision siten som finns) som har ett "Eurovision Preparty" med olika artister som uppträder, bl.a Bobbysocks som vann Eurovision för Norge 1985 med "La Det Swinge" och Euroband som tävlade 2008 för Island med låten "This is my life".

På samma party förra året uppträdde många av artisterna som deltog i tävlingen...

Där ska jag spela... nästan lite nervös... det brukar jag inte bli när det gäller spelningar...

Den andra spelningen jag blivit bokad till är lååångt bort i tiden... då det är kallt, mörkt och rått ute, den 11 november närmare bestämt!
Spelningen är då på GAYKRYSSNINGEN med Club KAK som arrangörer igen. Det har blivit en riktig succé och denna gången planerar de för den största kryssningen och håller redan på med förberedelser... Har för övrigt blivit lovad att jag ska få den mest bekväma resan upp... ska få boka själv... blir självklart X 2000... Planera in kryssningen redan nu allihopa!!!

Share/Save/Bookmark

Får inte glömma bort pojkvän, hund & hem...

Idag känner jag att jag nog borde ägna denna dagen till att rå om min pojkvän, min hund och mitt hem... det var längesedan!

HBT-Festivals veckan tog mycket tid och även veckan dessförinnan... denna veckan är det semifinal av Klubbkampen, så egentligen har jag massor att göra idag också, men känner att jag nog behöver ta en lugn dag nu. Har bara några "måsten" som ska klaras av idag...

Vaknade av att hela min kropp värkte... vet inte varför, men det känns nästan så där som precis innan man får feber och blir förkyld - DET har jag varken lust med eller tid för att bli!

Alla ni som vill stötta Club BarBee i Klubbkampen på torsdag är välkomna dit! Skicka ett mail till mig (markus@beebar.se) snarast med namn och antal personer som vill komma så fixar jag gästlista!! Ju fler desto roligare!!!

Share/Save/Bookmark