onsdag 6 januari 2010

Strul med ljudet

Snöstorm och iskallt men ändå fullt av folk på BarBee igår!

Allt gick utmärkt. Gästerna dansade och drack. Plötsligt hände det som är en DJ:s mardröm! LJUDET LA AV! Jag kan ju tala om för er att jag inte är den mest tekniska människan på jorden. Sladdar och kopplingar blir för mig som bokstäver för en dyslektiker!

Tack och lov var Jonas där och lugnade ner mig med sin sansade röst och pedagogiska prat. Jag själv torkade svetten, svor och skällde ut en flata som knackade på min axel hela tiden och ville önska låtar... Pucko!

Efter 10 timmar (nej, 10 minuter, men kändes som 10 timmar) fick vi igång ljudet igen och festen kunde fortsätta. Dock svajade ljudet lite... Hyrljudet som vi anlitat för att fixa vårt ljud dök upp mitt i natten och det var dessvärre inte mycket de kunde göra i det läget, men imorgon förmiddag är de på Bee och fixar alltihopa samt sätter upp nya högtalare över baren. På lördag när Sebastian kommer och spelar är allt tip top igen alltså! =)

I efterhand är det sådana här kvällar man minns mest. De kvällar som inte bara flöt på.

Idag vaknade jag av att Buddha snarkade för högt bredvid mig i sängen. Det går ju inte att bli arg på honom då. (Han får egentligen inte vara i sängen) Världens sötaste hund!

Pulsade genom snön till Hemköp och köpte mat, gick hem och lagade spaghetti och köttfärssås med svarta oliver i... Blev skitgott och nu ser min mage ut som en stor badboll - men inte spelar det nå´n roll, om jag på håll, är lik en boll... =)

Blir slappardag med Fredrik idag... det gillar jag!

Förresten så har ju stället som jag brukar DJ:a på i Gävle stängt, men nu kör de igång ett nytt ställe som heter "So Gay" där de vill att jag ska spela 29/1! Roligt! Har inte tackat ja ännu, måste kolla schema och planer... men jag vill gärna!!! =)

Puss på er!

Share/Save/Bookmark