tisdag 19 maj 2009

Dagens YouTube-klipp

På min tid fanns det riktigt bra barnprogram! Det var bättre förr!!!

Varsågoda: Lite klipp från SKROTNISSE & HANS VÄNNER

Share/Save/Bookmark

XTRA öppet på Gossip imorgon


Japp... eftersom det är Kristi Himmelfärdsdag på torsdag, och alltså en röd dag, så har vi öppet extra länge på Onsdag! Ända till kl 03!
Som alltid på Gossip så är det fri entré, öl, vin & cider 29:-. Imorgon är det åldersgräns på 20 år.

Ikväll har vi öppet 18-01. Hoppas att det blir en skön tisdag. Henke & Johnny ska i alla fall komma, om jag har tur kommer även Anna och hälsar på. =)

Imorgon ska Fredrik & jag på hans farmors begravning i Borås - blandade känslor inför det. Samtidigt som det är sorgligt och jobbigt, så känns det skönt, att få ta ett fint farväl.

Vad händer egentligen när man dör? Återföds man? Hamnar man i himmel eller helvete? Kommer man till ett annat universum? Händer ingenting?

Det måste ju finnas en mening med allt, eller hur?

Jag tror inte att man ska vara rädd för döden, det finns nog en mening med det också, jag tror att man kommer till något ännu bättre än det livet vi lever här... Oj, vad djupt det blev, ingen rolig blogg det här inte!

I alla fall så har vi idag varit och hyrt en kostym till mig, har ingen svart kostym. Var på "Vasaplatsens Skrädderi & Uthyrningsaffär" på Vasaplatsen 9 och hyrde en. Jättebra! 500:- och trevlig service! Rekommenderas!
Sedan gick vi till NK och köpte en vit skjorta till Fredrik. Vita slipsar hittade vi på KappAhl (!) - en butik jag inte brukar besöka kan jag säga... Fyndade dessutom ett par riktigt snygga finskor på Din Sko - ännu en butik jag inte brukar besöka - blev glatt överraskad att hitta dem.

Vilket annorlunda blogginlägg detta blev... sorry...

Share/Save/Bookmark

Fick ett kul mail

Igår när jag öppnade min inkorg hade jag fått ett riktigt kul mail!

Det var ifrån min storebrors barndomskompis Steffe! Han brukade vara hemma hos oss när vi var små och vi var ofta hemma hos honom också. Det jag minns mest med Steffe är att han alltid var så snäll, han brukade säga till min bror att jag självklart skulle få vara med dem och leka... hahaha min bror försökte in i det sista att slippa ha med lillbrorsan... Tack Steffe för att du brukade stå upp för mig - och TACK för ditt mail och bilderna!

I mailet skrev han att han varit ute med båten och åkte då förbi mitt barndomshem, där mina föräldrar fortfarande bor kvar, Knarrholmen! En egen liten ö i Karlskrona skärgård, vårt eget paradis kan man säga.

Kan ni tänka er hur bra det var att växa upp där? Jag är lyckligt lottad!

Knarrholmen sett ifrån havet

Share/Save/Bookmark