tisdag 22 september 2009

TJEJFEST I GÖTEBORG PÅ FREDAG & JAG SKA VARA DJ!

På fredag (25/9) ska jag vara DJ på Saga Bar´s tjejfest på Belle!

Jag har aldrig spelat för en publik bestående uteslutande av tjejer, brudar, chicks, flickor, kvinnor... det ska bli JÄTTEKUL!

Har hört att det är bra party på de här festerna och jag hoppas att jag kan tillfredsställa dem allihopa med min musik!


Kolla in facebook klubben HÄR!

SAGA BAR - TJEJFEST 25/9

Då var det dags igen!
Efter två succéartade tjejfester fortsätter vi glatt med vår månatliga fredagsklubb.
Hittills har vi gästats utav en fantastisk mix med tjejer, kvinnor och brudar i alla former och fått ta del av så mycket mer känsla och glädje än vad vi vågat drömma om, så här kommer utan tvekan nästa fest:

* Gästspelande DJ Markus Gisslén (Gossip)

Även denna fest kan man handla mycket förmånligt i baren mellan 21.00-23.00 då öl och cider fås för dryga 20-lappen :D

När: Fredagen den 25 September
Tid: 21.00-02.00
Var: Bellmansgatan 7, Göteborg (Vasastan)
Entré: 100:-

Före detta Bacchus, nu Belles lokal, med mängder av gayhistoria i väggarna har åter öppnat sina portar och vi på Saga Bar har tagit plats innanför dessa.

Ni är alla välkomna att minnas det som var, att se det ni aldrig hann se eller bara uppleva ett nytt årtusende och nya spännande festkvällar på Bellmansgatan med oss och alla tjejer som söker sig till vår klubb och Belles gamla 1800-tals port.

Malena, Sofia & Linda

Share/Save/Bookmark

Det gick undan...

Fick precis ett samtal ifrån Mikael Engström där han bad om ursäkt för det som inträffade i lördags utanför Gossip.

Jag fick en chans att förklara för honom att det inte är OK att kalla någon annan person för fula namn, jag var i min ungdom mobbad och jag bestämde mig redan som liten att INGEN har rätten att kalla mig för något jag inte är. Mikael förstod detta.

Han sa att det jag skrivit om detta tagit skruv och många hade pratat om det, bra - PRECIS vad jag ville. Ibland måste folk ifrågasättas, inte dömas, men bara ifrågasättas! Han frågade därefter om jag var intresserad av att skriva glada nyheter till tidningen "TilliT"... näää... men tack som frågar, sa jag...

Jag godtog ursäkten och släpper detta nu...

Share/Save/Bookmark

Fortfarande ingen ursäkt från tidningen "TilliT"

Idag är det Tisdag. Grundare & ansvarig utgivare av tidningen "TilliT" har nu haft två hela dagar på sig att i alla fall be om ursäkt.

I lördags när jag fick sms av honom (då han låtsades att det inte var han själv som ropat glåpord och kastat tidningar efter mig) skrev han exakt så här: "Hej Markus. Alla kan vi ha en dålig dag. Men låt oss gå till botten med det här. En glad lördag till dig. Mvh Mikael"

Jag har skickat mail till adressen som står i tidningen, men jag antar att den som läser mailen är Mikael själv. Jag har sökt efter andra nummer än Mikaels för att tala med någon på tidningen om det inträffade, men utan lycka.

Jag skickade precis ett sms till Mikaels telefon där jag talade om att jag är besviken då ingen ursäkt inkommit och att det var dålig stil samt att min kollega faktiskt både såg och hörde hela händelseförloppet utanför Gossip i lördags.

Jag vet att det är onödigt av mig att hänga upp mig vid detta, men jag gillar inte när någon kastar saker och fula ord efter mig, man måste stå upp för det man tycker är rätt.

Jag har blivit kallad värre saker än "torrboll" och "jävla nolla", men det är fortfarande inte OK att kalla någon dessa namn.

Kanske speciellt illa att kalla någon för sådana namn när man grundat en tidning som heter "TilliT" och jobbar som positiv inspiratör. Mannen tjänar massor med pengar på att inspirera andra att tänka positivt - vilket är jättebra - men ska man inte försöka leva som man lär?
Dessutom - tidningen drar in en ansenlig summa pengar på annonsörer antar jag... vad tycker de om att tidningar kastas efter folk och skräpar ner?

Vi får väl se om Mikael Engström hör av sig.

Share/Save/Bookmark