söndag 12 september 2010

Reinfeldt vs Sahlin


En lugn och sansad partiledardebatt tycker jag... jag står fast vid vad jag ska rösta på i alla fall...

Huvudsaken i detta valet är ju att SD inte kommer in i riksdagen!

Tråkigt med skitsnack...

Det var en supertrevlig kväll på Bee! Mycket folk, DJ Micke Hjernestam spelade jättebra och i baren gav hunkarna Christo, Leo & Vlad den bästa servicen! Jag är stolt och glad att jobba på Göteborgs troligen bästa krog!

Vad som gjorde mig ledsen idag var att en tjej som jag gillar jättemycket, som jag t.o.m samarbetat en hel del med, kom fram till mig och frågade om jag snackat skit om henne, hennes tjej och deras klubb.

Jag blev helt paff! Jag gillar både henne och hennes fru jättemycket! Jag frågade varför hon frågade så... då berättade hon om en kille, Aaron, som varit hemma hos henne under kvällen och han hade berättat hur mycket jag pratade skit om dem och deras klubb. Han berättade också att det var HAN som fixat jobb till mig på Bee och att han nu valt bort att gå på Bee för att vi var sådana idioter.

Jag förstod direkt. Detta var inte första gången han snackat skit om mig eller Bee.

Jag kan bara säga så här - det finns en anledning till varför "han valt bort" att gå på Bee... det var dock inte hans val...

Jag var hans vän i många år. Jag stöttade honom fastän folk varnade mig för honom. Jag skjutsade honom till hans dåvarande jobb. Jag gick med honom till sjukhus när han hade någon av sina 100 olika sjukdomar. Olika flera gånger i veckan. Jag försvarade honom när någon anklagade honom för olika saker. Jag förlät honom då han olovligen "lånade" saker av mig som aldrig kom igen. En natt åkte jag t.o.m hem till honom då han fått ett frispel.

Jag blir ganska ledsen att han har mage att snacka skit.

När vi var uppe på Pride i somras så bodde vi på Scandic Malmen. Där mötte vi en gammal kompis som också är vän med Aaron, han sa att han skickat ett sms till honom där det stod att "fittorna från Bee" bodde där... Är inte sådana kommentarer jävligt onödiga?

Jag är trött på att vara tyst om honom och bara låta honom sprida sitt skitsnack.

Om du läser detta Aaron - ta tag i ditt liv. Gör något bra istället. Klipp dig. Skaffa en sysselsättning och snälla - skaffa en deo!

Oj... det var skönt att skriva av sig lite...

God natt & tack alla som kom till Bee ikväll!!!