tisdag 10 augusti 2010

STOPPA DJURPLÅGERIET (VARNING för otäcka bilder)

Foto: svt.se

Foto: svt.se

Foto: svt.se

Foto: svt.se

Foto: svt.se

STOPPA DJURPLÅGERIET NU!!!

Jag blir så ledsen och upprörd när man ser hur de stackars minkarna vanvårdas runt om i Sverige!

De bor alldeles för många på alldeles för små ytor, det slutar i onaturliga beteenden och död på plågsamma sätt!

I ett klipp får man se en mink som kämpar för sitt liv när en annan, troligtvis ett syskon, biter och äter av den stackarn som kämpar. De blir kannibaler.

HUR FAN KAN MÄNNISKOR MED ATT BEHANDLA LEVANDE VARELSER PÅ DETTA SÄTT?!

Detta måste få ett slut NU!

Jag får ont i mitt hjärta av att politikerna blundar för detta, men nu när det blossar upp en debatt - då har alla snabba åtgärder och kloka åsikter! Varför är ingenting gjort???

Jag vet att man kan skylla på Alliansen till stor del, men i slutänden är det mest en massa rappakalja de j-vla politikerna blabbar... de säger vad vi vill att de ska säga...

FÖRBJUD sådan här vanvård av djur! Vare sig det handlar om minkar, höns, grisar eller vad som helst. Djur är djur, de har instinkter och behov, om vi ska hålla dem i fångenskap är det vår skyldighet att ge dem ett drägligt liv, ge dem veterinärvård, ge dem en levnadsstandard likt deras naturliga, och varför inte ett uns kärlek också!?

USCH & TVI för idioter som anser sig ha rätten att behandla djur på ett så vidrigt och nedvärderande sätt. Jag önskar dessa människor samma öde som de plågade djuren. Jag har INGENTING till övers för dessa känslokalla varelser!

Vi bestämde vilken låt som ska spelas igår

Godmorgon!

Idag är det Tisdag! En dag närmre Lördag! HURRA!!!

Vi bestämde oss igår för vilken låt vi ska spela precis innan vigseln och när vi går fram till Marianne som ska viga oss... jag avslöjar inte här och nu vilken det är, men det är en låt som både Fredrik och jag älskar och som vi båda känner väldigt starkt för!

Idag är min "lediga" dag så den kommer nästan uteslutande att handla om lördagens bröllop. Vi har som sagt några småsaker kvar att göra, har vi tur får vi i ordning det idag... nästan allt, har ett möte på torsdag förmiddag också, efter det är det klart... nästan, har visst ett möte på fredag också...

Det känns så overkligt att det är så nära nu. Svårt att beskriva hur det känns... lite pirrigt, men inte nervöst. Jag gissar att jag på lördag kommer att vara lite lätt nervös, inte för att säga JA till Fredrik utan ifall jag ska göra bort mig.... snubbla eller något...

Stackars Fredrik är redan superstressad och nervig, han som brukar vara lugnet själv. Min prins... jag försöker lugna honom, men så kan jag ju inte riktigt låta bli att stressa honom lite också, elakt jag vet, men det är ju så kul att säga t.ex "Du får ju inte snubbla eller så, tänk på att det är en dag ALLA kommer att minnas..."

Nåja... på söndag vet vi hur det gick och då kommer vi antagligen att antingen ligga i den stora sängen, sitta i den egna bastun eller göra något annat i den stora, lyxiga sviten vi spenderar bröllopsnatten i - och tänka på vilken fin dag det var, oavsett om vi snubblade eller inte, för då är vi äkta makar!!!