måndag 20 april 2009

Blev TV istället...

Så här såg vinnarplagget ut ifrån kvällens avsnitt av Project Runway - ascoolt!
Designer: Leanne Marshall

Det blev ingen film ikväll... vi lagade käk istället. Taco-paj med sallad och ett glas rött. Vardags lyx kallas det tror jag! =)

Kl 20 började "Spårlöst" på 4:an. Kvällens avsnitt var om en tjej som var adopterad ifrån Syd Korea. De hittade hennes mamma & pappa och tre systrar. Mamman skrek och grät av lycka och bad om förlåtelse... jag kom på mig själv med att snörvla och torka tårar... Fredrik också...

Efter det började världens bästa program - PROJECT RUNWAY med supersnygga Heidi Klum i spetsen. Kvällens utmaning gick ut på att alla designers fick använda sig utav bil-interiör. Vissa gjorde plagg av säkerhetsbälten, sätesklädsel mm. Coolt att de kan få till så snygga kläder av det. Vinnaren var självklar! Tvåan var också skitcool!

Också skitsnygg!!! Gjord av säkerhetsbälten ifrån en bil... Cool!

Vilken film ska vi se ikväll då?

Igår kväll var jag på Hemmakväll och hyrde tre filmer. Ganska schysst för man får hyra tre valfria filmer för 120 kr i en hel vecka. Dessutom hade de erbjudande att man fick köpa Cloetta Kexchoklad för 1 kr (!) per film! Gott gotti gott gott!

Igår kväll kollade vi på "Wallander Firewall". Boken skrevs ju av svenske Henning Mankell och filmatiserades av engelska BBC. Filmen utspelar sig i sydsverige och alla svenska namn som finns i boken är med i filmen, men i övrigt talas engelska. Roligt faktiskt. Jag har läst boken tidigare och då brukar det vara svårt att uppskatta när det görs film av det, men den var överraskande bra! Rekommenderar er att se den!

MEN - vad ska vi kolla på ikväll???

James Bond "Quantum Of Solace"... Daniel Craig är ju ganska cool. Har däremot hört väldigt blandade åsikter om denna filmen, många har varit besvikna på den, men va fan, har ju ändå hyrt den... men just ikväll vill jag se en bra film. Antingen denna, eller...

...denna? "Burn After Reading" med en hel del kända ansikten som t.ex Brad Pitt, George Clooney och John Malkovich.

Såg trailern och det jag såg gillade jag, men så träffade jag på Jonas, Tom & Timmy på Hemmakväll och Timmy sa att den ska vara dålig.... Är det så att jag sitter och väljer mellan pest och kolera? Näää... jag får helt enkelt låta Fredrik välja, är den sedan dålig så kan jag ju skylla på att han valde fel... smart va?

Tjo och hej!

Underbar dag!

Jag & Fredrik. Bilden togs på Europride i Stockholm 2008

Vilken härlig dag... lalalala lalalala lalala *sjunger på Ted Gärdestads gamla dänga*

Måndagar är så sköna eftersom jag alltid är ledig då! Just idag är extra bra - idag är nämligen min älskling, Fredrik, också ledig! Det var ett tag sedan vi hade en heldag lediga ihop.

Inga direkta planer för dagen, men vi pysslar väl lite hemma först, sedan blir det nog en promenad ner på stan med Buddha och ta en kaffe i det fina vädret.

Kan det bli bättre?