torsdag 8 oktober 2009

23/10 ska jag DJ:a i GÄVLE!

CAVA HEMSIDA

23 Oktober ska jag DJ:a på Gävles snyggaste nattklubb!

Cava Nightclub mitt i centrala Gävle har en gayklubb som heter "Rainbow" och där ska jag bestämma musiken denna kväll. Försöka få gästerna att komma i rätt partyhumör och få sin BÄSTA kväll ever på CAVA!

En av mina bästa vänner, Maria-Maria, bor i Gävle!

Maria-Maria - om du inte kommer till CAVA med alla dina vänner den kvällen så säger jag upp all vår bekantskap!!! =) Ta med ett gäng julgranskulor också så kan vi pynta... haha

Det ska i alla fall bli skitkul att spela där!

Är DU från Gävle? Känner du någon i Gävle? Ska du besöka Gävle?

KOM DIT I SÅ FALL! Vi ska ha det gävle-ligt kul!!!

Share/Save/Bookmark

Redan rastlös!

I lördags slutade jag på Gossip, redan igår kände jag hur det kliar i hela kroppen, rastlösheten kommer krypande!

Jag har ju varit ganska busy hela veckan med sammanlagt 11 möten måndag & tisdag, inte illa pinkat tycker jag!

Igår & idag har jag medvetet inte bokat in någonting, men fasiken vad jobbigt det blev! Jag är inte så bra på att "göra ingenting"! Tur att jag har bokat in lite imorgon igen!

Idag blir det i alla fall till att laga mat åt Fredrik, han kommer hem vid kl 14! Ska experimentera med olika ingredienser tänkte jag, så vi får väl se om det går att äta! Har som backup köpt potatisgratäng och fläskfilé som vi kan käka ikväll...

Många undrar vad jag ska göra nu när jag slutat på Gossip... jag kan säga att jag inte bestämt något ännu, så fort jag gjort det ska jag berätta om det! =)

Har faktiskt fått många erbjudanden, samtliga (utom ett) inom krog och nattklubb, men det är jag osäker på om jag vill göra på heltid igen (om jag inte blir erbjuden fantasisummor förstås!!).

På jakt efter ett säljjobb. Håll ögon & öron öppna är ni snälla - och säg till om ni hör om något!

Nu: Laga mat! ...kanske hinner dammsuga innan F kommer hem också... o kanske dammtorka... ni anar inte hur energisk jag är just nu!!! =)

Share/Save/Bookmark