torsdag 6 augusti 2009

Köpte vin idag

Jag är ingen direkt vinkännare, men jag har på senare tid lärt mig att uppskatta ett riktigt gott vin. Min favorit har blivit Amarone viner, så idag var jag på Systemet och köpte två olika Amarone, den ena efter rekommendation här på bloggen, och den andra för att den lät god. Köpte även en Gran Reserva som jag vet är god. Dessa ska Fredrik & jag ha med oss till stugan vi hyrt nästa vecka, vi ska sitta vid havet eller på verandan och smutta på dem... ska bli sååå mysigt!

Masi Amarone Costasera - 269:-

Ett härligt och av många omtyckt vin. Och utan tvekan är det gott, välgjort och muskulöst med massor av amaronetoner. För dagen ganska ungt och kantigt vilket lätt avhjälps med lagring. Doften är för dagen ung med inslag av torkad frukt, druvskal och fikon. Smaken är mycket eldig med återkommande torkad frukt, körsbär, plommon och en hel del ekfat. Ett klassiskt amaronevin till fördelaktigt pris.


Amarone Alpha Zeta - 199:-

En riktigt bra amarone finns också bland dyrgriparna. Utsökta A Amarone lanseras i såväl hel som halvflaska för 199 respektive 97 kronor. Håller en klart jämförbar klass med betydligt dyrare amarone.

Faustino I Gran Reserva - 159:-

Ryktbar världskändis i klassisk riojastil. Aromatisk doft med inslag av jord, dill och torkade frukter. Ganska fruktig smak med viss syrlighet med inslag av vanilj, plommon och torkade frukter.


Share/Save/Bookmark

Aftonbladet ringde mig idag - Madonna till Gossip?

Madonna kommer till Göteborg denna helgen. Folk från hela Sverige och även våra grannländer vallfärdar till Sveriges framsida. Vi har "Madonna Tribute" på Gossip på lördag.

Detta har spridit sig... idag ringde en kille ifrån Aftonbladet och frågade mig om helgen på Gossip och ifall jag trodde att Madonna skulle dyka upp där... Jag svarade att jag inte tror det, men vi är ju trots allt Sveriges Bästa Gayställe... och vem är en större gay-ikon än Madonna???

Nä... jag tror nog att Madonna hoppar över nattlivet i Göteborg... =)

Så här har vi öppet på Gossip i helgen:

Fredag 19-03 (Jag är DJ)
Lördag 19-03 (Madonna specialisten DJ Aron hyllar gayikonen)
Söndag 21-01

Undrar vad jag skulle säga och göra om Madonna kom till Gossip... jag skulle nog säga "Du får vänta på din tur, det var några här före dig i kön..." haha

Ikväll har vi öppet 19-01 också, glömde skriva det innan ju... ses!
Share/Save/Bookmark

Malmö nästa lördag

Foto: Ylva

Jodå, nästa lördag, alltså 15/8 ska jag vara DJ på Wonk i Malmö! Ska bli så jäkla roligt!

Men nu - nu ska jag och Buddha ta en promenad i det fina vädret... blir nog Delsjön... Tja!

Share/Save/Bookmark