torsdag 4 februari 2010

Finlands bidrag till Eurovision Song Contest

Finland har utsett sitt bidrag till Eurovision Song Contest. Hur många tror ESC 2011 hålls i Helsingfors? INTE JAG!Share/Save/Bookmark

MELODIFESTIVALEN BÖRJAR - och vi visar den på BEE!

Mors!

Vad snabbt denna veckan har gått... har stressat som f-n idag för att hinna få saker och ting gjorda. Nu börjar det reda upp sig, min FANTASTISKA Macbook och jag börjar komma riktigt bra överens! Dock inte lärt mig allt riktigt än...

Var på Bee idag och käkade lite av den goda ärtsoppan, sedan möte med Ulf, Sten & Victor. Vi diskuterade lite allt möjligt och det är mycket på gång!

Bra företag att jobba på, de är seriösa och ser till att få saker gjorda! DET är inte jag van vid... =)

Imorgon har vi premiär av den nya fredagsklubben "Busy Bee" på Bee. Jonas (DJ Xavio) kommer att spela la musica och själv ska jag vara där "privat" och dricka gott och umgås med gästerna! Ska bli skitkul!

På lördag drar MELODIFESTIVALEN igång! Spännande!!! Vi kommer att visa programmet såklart och därefter drar Club BarBee igång, och lite otippat har vi INTE ett renodlat schlagertema utan DJ Peter Paris kommer att leverera de bästa hitsen från 90-talet. Vi hade ju en hel del schlagers även under 90-talet... Det var för övrigt sveriges mest segertäta decennium i Eurovision Song Contest! Vi vann två gånger! (1991 - Carola med Fångad av en stormvind & 1999 - Charlotte Nilsson med Tusen & en natt)

NU ska Fredrik och jag gå och kolla på en lägenhet, antagligen inget vi vill byta med, men vi kan ju kolla... =)

Tjenis!

Share/Save/Bookmark

PREMIÄR 5/2 & 90´S HITS 6/2


Share/Save/Bookmark