onsdag 1 juli 2009

TUFF DAG!

Ojojojojoj!

Vi snackar jobbigt! Svettigt! Tungt! Stressigt! Slitigt! ...men FANTASTISKT!

Jag tror faktiskt att vi har en av de finaste lägenheterna man kan tänka sig, även om den ligger på femte våningen UTAN hiss... vi har slitigt så mycket idag att det såg ut som jag badat... Orion tog t.o.m av sig tröjan... =)

Har inte hunnit ta bilder, bara stressat som en gnu! Kopplade precis in datorn och det fungerar! HURRA!

Nu ska vi fortsätta fixa... här blir såååååå fint!

Guten Morgen!

Tjena, hejsan, godmorgon!

Jag har vaknat med en gnutta för mycket energi idag... vilken tur eftersom vi ska flytta idag!

Vaknade av att Buddha smög upp i sängen när Fredrik gått till jobbet. Han vet att han inte får ligga i där, men ibland tittar han med sina söta ögon, tar ena tassen i sängen, sedan andra, sedan tredje... väääldigt sakta och till slut är hela han, Buddha 45 kilo, uppe i sängen och vill gosa. Han är världens finaste hund, vem kan bli arg då?

Solen skiner, allt är packat i lådor, väskor och påsar... sista morgonen i denna lägenheten. Känns bra, men kommer att sakna den också.

Jag är ledig ikväll så vi har hela kvällen tillsammans att pyssla i vårt nya hem, vår lilla familj, Fredrik, Buddha & jag... ska bli riktigt mysigt. Imorgon jobbar jag på kvällen, sedan på fredag morgon packar vi bilen och drar ner till Karlskrona skärgård, till Knarrholmen, hem till mamma och pappa. Min storebror med fru och barn är där också. Vi ska bara ta det lugnt hela helgen, grilla och dricka öl på bryggan!

Känner att jag verkligen behöver varva ner lite, bara vara och njuta av tillvaron. Att komma hem till Knarrholmen är total avkoppling, där finns ingen stress och inga måsten. Wunderbar!

Nähä hör ni, här sitter jag och blabbar som om jag inte hade något annat att göra... men klockan är ju bara 07... kan ju mala på en stund till om ni vill... Inte? Nä, jag ska väl se om jag kan bära ner alla flyttlådor då... Puss, hej.

Jag fick minsann tårta på jobbet idag!

VÄRLDENS godaste tårta kom Camilla med idag!!!

När jag öppnade Gossip stod Camilla utanför med ett jättepaket! Hon hade bakat en tårta! Till mig!!!! Den var sååå god, ni kan inte ana!!! TACK CAMILLA!

Jag önskar jag kunde vräkt i mig hela tårtan, men den var inte liten... Finns kvar till personalen imorgon - kunde inte ta med den hem eftersom vi flyttar imorgon bitti. Saknar den redan...

Som sagt... snart går flyttlasset medvåra möbler och flyttlådor till vår nya lägenhet. Ska bli så kul - vårt eget första boende med både Fredriks och mitt namn på dörren... =)

Men innan dess ska jag och Angela till IKEA och handla sängar, rullgardiner och lite annat...

Blir en svettig dag imorgon, men Orion & Georg bär möblerna tack och lov, inte bra för en gammal man som jag att bära tungt.... ;)

God natt allihop, sov gott!