måndag 13 april 2009

Söta syskonbarn!

Fick mail igår från brorsan med lite bilder på mina söta syskonbarn! Dehade varit i Mulle Meck parken igår. Allvarligt talat, är de inte världens sötaste?! Längtar till 1& 2 maj när vi ska upp till Stockholm och hälsa på dem. Undrar om jag kan köpa dem av brorsan...? Skulle kunna tänka mig två små busungar faktiskt!

Nu ska jag dricka lite kaffe, sedan packa in i bilen och hämta Fredrik på jobbet för att därefter dra neråt landet till Karlskrona, ca 4 timmars bilkörning, hem till mamma & pappa.

Ska försöka blogga därifrån, men vet inte i vilket skick deras dator och uppkoppling är... de bor ju på landet... Puss & kram! Njut av bilderna!
En lugn och stillsam söndag på GossipMagnus dansade till Alcazars "Stay the night" - hellre att han dansar än att han sjunger!!!

Det blev som jag misstänkte ganska lugnt ikväll på Gossip. Antagligen var folk färdigfestade efter 3 dagars fest, men en hel del kom ändå.

Jag var sååå trött idag, inte alls på humör. Söndag brukar ju vara min lediga dag! Adam däremot var i sitt esse, blandade avancerade drinkar som han sedan stolt berättade hur han gjorde... lite tips och råd... själv spelade jag musiken så jag behövde inte stå och vara trevlig, kunde stirra på det fina nya mixerbordet istället.

I alla fall så var kvällens höjdpunkt när Magnus gjorde hela koreografin till "Stay the night" med Alcazar (se bilderna)!

Snart ska jag krypa under täcket för imorgon packar jag in pojkvän, hund och lite annat smått och gott i bilen och drar till Blekinge - Karlskrona - Sturkö - KNARRHOLMEN!!! Ska bli gött även om det bara är en natt!

Kram på er!