fredag 1 januari 2010

Vilken nyårsafton!

Jag & bästa Anna

Emma med tvillingarna & Aaron med strutarna... =)

Micke

Aaron med partyhattarna...

Fredrik med hatten på svaj!

Johanna

Henke... no comments!!! =)

Jag & galen-Jean...

Fullsatt BarBee!

Vilken perfekt nyårsafton! Det hela började med en lyxig fördrink vid kl 20 på Bee. Champagnedrink smaksatt med svartvinbärslikör. När vi satt oss vid bordet serverades vi en musselsoppa med räk-tamburin (eller vad det hette...), därefter Carpaccio följt av en räk- & skaldjurs terrinne. Till varmrätt var det en rejäl och god hjortfilé med jordärtkockspuré och till efterrätt en friterad camembert med varm hjortronsylt... Om ni tycker att det lät väldigt gott så kan jag berätta att det smakade ÄNNU bättre! Kockarna hade gjort ett superbt bra jobb!

Vid kl 23.30 öppnade vi upp portarna för alla som inte hade förbokat och nästan på en gång fylldes hela stället. Vid tolvslaget fick vi ett glas Champagne och vi skålade, kramades, pussades och tjoade!

Jag började spela musik och det var så himla mycket folk. Alla festade, dansade och verkade ha en riktigt bra kväll. Det var sååå roligt!

När vi stängt bjöds det på efterfest. Kom hem vid 6-tiden i morse och har idag varit ganska slö.

Är så lycklig över gårdagskvällen och natten. Omges av så många fina människor som jag älskar! Vad skulle jag gjort utan alla er! =)

jag hoppas att alla som inte firade på BarBee hade en bra nyårsafton - tyvärr är det en omöjlighet att den var lika bra som den vi andra hade som var på Bee... =)
Share/Save/Bookmark