söndag 24 april 2011

Dagen i bilder

Vilken UNDERBAR dag!

Förutom att den var varm som en högsommardag så spenderades eftermiddagen och kvällen i Kungälv hos min kusin Jakob och hans blivande hustru Sofia och deras lilla 1-åriga Lovisa.
Det var jag, Fredrik, Buddha, min andra kusin Anna och hennes 2-årige Matisse som åkte dit. Det var första gången jag sett Jakob & Sofias hus. En jättefin nybyggd villa med lagom stor trädgård.

Grillen tändes och Jakob fixade biffen! =) Riktigt god mat blev det och lite vin provades - jag var dagens chaufför så jag provsmakade bara. De planerar lite inför det stundande bröllopet och de har inte ännu bestämt vilka viner som ska serveras... 28 maj är deras stora dag!

Är så glad och tacksam för att jag har en så fin familj och att vi sedan vi föddes har haft en bra kontakt. Saknade dock min bror och hans familj... då hade det varit komplett liksom... Jag, min bror och kusinerna Anna & Jakob har i alla år varit varann nära, nu mer än någonsin och det är ganska ovanligt tror jag, men de känns på något sätt som syskon nästan...

Tog lite bilder under dagen - varsågoda!

Buddha älskar sol och värme!

Sofia, Jakob och Fredrik samspråkar, dricker rosé och njuter i solen...

Anna och Lovisa gosar

Kanske världens sötaste bild?
Matisse vinkar efter Sofia och Lovisa... Året är 1940... eller?

Grillmästaren!

Sofia skålar med ett glas rosé

Även marinerade champinjoner grillades - gott gotti gott gott!

Coolaste killen!

Lite gottis till kaffet... jag fick nöja mig med choklad jag... :/

 Han är bra stilig!