söndag 20 september 2009

DET VAR JU ANSVARIGE UTGIVAREN SOM KASTADE TIDNINGAR OCH KALLADE MIG "JÄVLA NOLLA"!!!

Mikael Engström, ANSVARIG UTGIVARE av tidningen "TILLIT"

Jag googlade precis bild på Mikael Engström. Ansvarig utgivare av tidningen "TILLIT". Bilderna jag fick upp var på den mannen som satt i bilen och kallade mig "torrboll" och "jävla nolla"! Tidningens grundare & ansvarige utgivare alltså! KASTADE en hög med tidningar efter mig och ropade glåpord!!!
Tidningens ansvarige svarade i telefon när jag ringde och ville reda ut ärendet men erkände inte att det var just han som gjorde allt! Han låtsades genom telefon och sms att det inte var han!

Vilken jävla fegis! Vilket svin!

Jag ska verkligen gå till botten med detta, precis som Mikael Engström själv skrev till mig i ett sms strax efter att han själv kallat mig för olika namn och kastat en hög med tidningar efter mig!

Tips på hur jag ska gå till väga med detta mottages tacksamt!
Share/Save/Bookmark

Tidningen "Tillit" INTE att lita på!

Igår när jag skulle öppna Gossip så gjorde jag min vanliga rutin med att ställa ut rep, bord, stolar, askfat mm... jag gick och nynnade lite efter att ha haft en helt underbar lördag i solen med bra sällskap och god mat... en man kommer förbi och pratar lite, samtidigt stannar en bil vid vägkanten och en man som sitter och ropar hallå... jag får avbryta mitt samtal med mannen på gatan och frågar den andra mannen vad han vill, han i bilen alltså.
Han håller upp en hel hög med tidningar och frågar om jag kan ta dem och lägga inne på Gossip, jag svarar att det inte är intressant och att vi bara kommer att slänga dem, alltså helt onödigt att lämna tidningar hos oss, mannen i bilen blir då lite irriterad och säger att jag "kan väl för fan bara ta dem, de är ju gratis"... ännu en gång förklarar jag att vi inte vill ha dem, då frågar han om det är jag som äger krogen och jag svarar att det gör jag inte, då vill han att jag ska ta med högen och lägga till ägaren, jag förklarar IGEN att det inte är någon mening med detta och hänvisar honom att själv ta kontakt med ägaren till Gossip.
DÅ blir han förbannad och säger att jag är "en jävla torrboll" och att jag ska försöka vara mer positivt inställd.
Jag svarar att han har helt fel teknik för att få mig att vilja ha tidningarna han försöker pracka på mig, han svarar "DE ÄR JU FÖR HELVETE GRATIS!!!"
Vid det här laget känner jag att det inte är en meningsfull diskussion och jag är på väg att gå in, allt detta sker alltså utanför Gossip, när jag är precis i dörröppningen kastar han några tidningar ut genom rutan på trottoaren och skriker "DIN JÄVLA NOLLA!"

Va?

Jag plockade upp tidningarna och ringde upp ett mobilnummer som står i tidningen, under rubriken "Redaktionen".
En man svarar och säger att han heter Mikael (ansvarig utgivare Mikael Engström, misstänker jag).
Jag säger att mitt namn är Markus och att jag jobbar på Gossip i Vasastaden, Göteborg. Mikael svarar med en ganska nonchalant röst och undrar vad jag vill. Jag ber om ursäkt att jag stör honom på lördagskvällen och han håller med om att jag stör. Det irriterar mig ännu mer!
Han frågar vad jag vill och jag ställer motfrågan om det är han som kör bilen som delar ut tidningarna. Detta svarar han inte på utan undrar istället igen vad jag vill.
Jag försöker återge händelsen men han lyssnar inte utan frågar mig vem jag är (igen), vad jag vill och att jag ska prata i klarspråk.
Återigen säger jag mitt namn, min arbetsplats och vad som hänt. Han säger att jag ska sms:a mitt nummer till honom så ska han återkomma, fortfarande i en ton där han tydligt låter mig veta att jag stör honom.
Jag ifrågasätter vad han och hans medarbetare har för attityd - de har ju ändå en tidning som heter "Tillit".
Under namnet på tidningen så står det med stora bokstäver "VÄRLDENS STÖRSTA TIDNING MED GLADA NYHETER" och på framsidan är det en bild med Regina Lund och med stora feta bokstäver står det "PEACE" vid bilden...
Varför är alla så otrevliga när de har en tidning med så fantastiska budskap?
Han svarar inte heller på detta utan uppmanar mig att sms:a mitt nummer. Jag ger upp.

Jag sms:ar mitt telefonnummer till honom och vad får jag för svar?

Detta: "Hej Markus. Alla kan vi ha en dålig dag. Men låt oss gå till botten med det här. En glad lördag till dig. Mvh. Mikael"

Tro fan att vi ska gå till botten med det här! En man kastar tidningar och ropar ganska otrevliga ord efter mig!

Det ska bli intressant att se vad som kommer att hända. Ska jag få en ursäkt? Kommer mannen i bilen att få jobba kvar?

Jag kommer oavsett vad som händer aldrig att känna någon tillit till tidningen "Tillit". Tidningen som kom med otrevligt bemötande från både tidningsbudet och den ansvarige utgivaren. Usch, fy och blä!

TIDNINGENS HEMSIDA


Share/Save/Bookmark