söndag 20 september 2009

DET VAR JU ANSVARIGE UTGIVAREN SOM KASTADE TIDNINGAR OCH KALLADE MIG "JÄVLA NOLLA"!!!

Mikael Engström, ANSVARIG UTGIVARE av tidningen "TILLIT"

Jag googlade precis bild på Mikael Engström. Ansvarig utgivare av tidningen "TILLIT". Bilderna jag fick upp var på den mannen som satt i bilen och kallade mig "torrboll" och "jävla nolla"! Tidningens grundare & ansvarige utgivare alltså! KASTADE en hög med tidningar efter mig och ropade glåpord!!!
Tidningens ansvarige svarade i telefon när jag ringde och ville reda ut ärendet men erkände inte att det var just han som gjorde allt! Han låtsades genom telefon och sms att det inte var han!

Vilken jävla fegis! Vilket svin!

Jag ska verkligen gå till botten med detta, precis som Mikael Engström själv skrev till mig i ett sms strax efter att han själv kallat mig för olika namn och kastat en hög med tidningar efter mig!

Tips på hur jag ska gå till väga med detta mottages tacksamt!
Share/Save/Bookmark

8 kommentarer:

 1. Förstår inte hur vissa fungerar! Men det finns ju lagar för sånt här också, även om det kanske inte kan ge så mycket och blir mer arbete än vad det kanske är värt!
  http://www.alden.se/Arekrankning.htm
  Kanske inte till någon direkt hjälp.. men men! :)

  SvaraRadera
 2. Nu har han allt skitit i det blå skåpet. Och det blir nog till(it) att torka sig med sin egen tidning. Ack ja, vissa har inte alla indianer i kanoten.

  SvaraRadera
 3. Ahh.. Lägg ner detta. Släpp det hela. Du har tagit det personligt.
  Sådana här incidenter händer ofta. Att man stöter på annorlunda personer. Att du hade ork att söka upp han. Ett tecken på att du bryr dig för mycket! Du kommer ingen vart med detta ändå!

  SvaraRadera
 4. Instämmer, släpp det, hur ska vi någonsin kunna skapa fred...om alla hänger upp sig på allting!

  SvaraRadera
 5. Fast jag kan förstå förtretet med att inte ens få en ursäkt. Men å andra sidan, verkar det som om vi människor inte är stöpta i samma form. Du har ju åtminstone gett mannen en chans att be om ursäkt. Sen har han struntat i det.
  Jaja... det är väl tur att alla inte är så bra som jag då då..?

  SvaraRadera
 6. Skit i detta nu markus, killen är ju en jäkla nolla och hans tidning totalt ointressant! Fanns väl ingen jävel som visste om denna tidningens existens innan ditt krig! skit i detta nu!

  SvaraRadera
 7. Jag ar fast troende pa hamnden ar ljuv:-) sa jag skulle tipsa dig att forsoka fa din blogg publicerad i nagon tidning, kvallstidning etc...aven bara pa en insandarsida dar de tar emot funderingar fran lasarna. Det varsta for herr Engstrom maste ju vara att fa dalig kritik pa det han forsoker marknadsfora!!

  Angelique Lau

  SvaraRadera