fredag 4 juni 2010

Jag tycker vi skiter i höst, vinter & vår!

Jag skulle LÄTT kunna leva med sommar som den enda årstiden! Jag skulle inte sakna hösten, vintern eller våren alls, jag skulle bara vara nöjd med sol och värme, gröna träd och blå himmel...

Har ägnat förmiddagen åt att jobba lite, har möte i eftermiddag också men efter det ska jag slänga in Fredrik & Buddha i bilen så ska vi åka till min kära kusin Anna och hennes söte lille son Matisse. Vi ska sitta i trädgården och grilla... blir nog en tidig kväll eftersom Fredrik ska upp och jobba tidigt imorgon, men alltid mysigt att få gosa lite med Matisse!

Världens sötaste och snällaste Matisse & min kära kusseluring Anna

Imorgon ska jag DJ:a på BarBee, ska bli väldigt roligt! Känns som en evighet sedan eftersom jag var i Oslo förra helgen. Har redan planerat in några låtar (eller "bitar" som mamma skulle sagt) som jag ska spela!

Semestern närmar sig sakta men säkert. Första gången sedan 2004 jag ska ha en RIKTIG semester! Vi drar ner till Knarrholmen det första vi gör!

Nu ska vi ut och röra lite på oss... Ha en UNDERBAR fredag allihopa! Om ni sätter er på uteserveringen på Bee idag så rekommenderar jag er att prova vårt nya goda rosévin som heter "Crazy Tropez" - det godaste jag druckit!!!
Share/Save/Bookmark